Lääketieteellinen PS3-peli / Uutiset / pelaaja.fi

Lääketieteellinen PS3-peli

12.04.2007 // Kirjoittanut: Riot
31

Sony kehittää ja tuottaa useita PlayStation Networkissa julkaistavia pienimuotoisempia ja edullisia PlayStation 3 -pelejä, kuten kotimainen Super Stardust HD ja tietenkin Dave Jaffen Calling All Cars. Yksi tulevista peleistä on englantilaisen Kujun Nucleus, johon pääsimme äskettäin käsiksi.

Ensisilmäykseltä Nucleus on sekava ja ruma, mutta kunhan lukaisee läpi tutoriaalin virkaa toimittavan Medical Journalin, niin johan alkaa lyyti kirjoittaa.

nucleus5_flotsam.jpg

Pelaaja ohjaa pientä siittiön kaltaista alusta, jolla liikutaan verisolujen ja bakteerien seassa. Oikealla tikulla ammutaan ja liipasimella voi ruiskaista värkkiinsä vauhtia.

Pelaajan tehtävänä on tuhota vihamielisiä organismeja, kuten viruksia ja bakteereja, jotka yrittävät päästä pelaajan kimppuun. Bakteerit on helppo tuhota, mutta virukset ovat jo isompia kokonaisuuksia, jotka hakeutuvat kohti pelaajaa. Tuhottu virus hajoaa bakteereiksi ja välillä vastaan tulee superviruksia, joiden tuhoaminen vaatii jo strategiaa sekä tulivoimaa.

timbalandstoprobbingfinnishpeople.jpg

Kentissä on soluja, jotka toimivat suojana ja joita voi myös liikutella. Toisesta liipaisimesta voi käynnistää ”vetosäteen”, jolla soluja voi kiskoa ja työntää. Soluista voi muodostaa isoja ryppäitä, jotka toimivat suojakilpenä viruksia vastaan. Rikkoutuvista soluista saadaan myös proteiinia, jota tarpeeksi kerättyään voi laukoa proteiinipommin. Pommi tuntuu hyvältä ja sitä on syytä käyttää bakteerikammon ollessa pahimmillaan. Joissakin kentissä on myös kiinteitä proteiinisuojia.

Pelimekaniikassa on tavallista räiskintäpeliä enemmän syvyyttä. Pelaaja on välillä alakynnessä kuin sairaanhoitaja stadin sairaalassa, eikä aina voi luottaa pelkkään tulivoimaan, vaan avainasemaan nousee suojien rakentaminen ja hyödyntäminen.

Joissakin kentissä pitää raahata tarpeeksi soluja ruudun keskellä olevaan pesään ja joissakin pitää kerätä vain tarpeeksi pisteitä. Battle-kentissä pitää yleensä pysytellä tietyn aikaa hengissä.

Meininkiä ryyditetään todella mojovalla IDM-musalla, joka on Rephlexille levyttävän Bogdan Raczynskin käsialaa. Musiikki vaihtelee todella ambientista kohinasta kunnon Brothomstates-tykitykseen, joka ei varmasti jätä Aphex Twinin ystävää kylmäksi.

Nucleus tuli täysin puskan takaa, eivätkä Kujun pelit ole viime aikoina säväyttäneet, mutta tässä pelissä on varsin hyvä meininki. Nucleus ilmestyy PlayStation Storeen lähikuukausien aikana.

kihlstromilleterkkuja.jpgpuhamitaija.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Hmm..Onpa omituinen idea pelille,mutta kuulostaa ihan toimivalta varsinkin jos kaikki on toteutettu pienellä hjuumorilla,eikä totisella ilmeellä ja hampaat irvessä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sony ja PLAYSTATION 3 rakastaa pelaajia.

Käyttäjän Mura kuva
Mura

Musapuoli kuulostaa erittäin lupaavalta!
Eli jos ei maltaita maksa niin pitäähän tuota testata. Toivottavasti olisi myös co-op mahdollisuus..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Alkaa jo nuo räiskinnät kertyään, kohta saisi tulla lisää pulmapelejä, mielellläään jotain Bakubaku Animal tyylistä =D
Calling All Cars ja Warhak kiinnostaa huomattavasti enemmän kuin tuo.

-Karibu

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sony ja Playstation 3 rakastaa pelaajia.

Ha he he..toivottavasti tossa oli edes pientä sarkasmia,nimittäin jos oikein ymmärsin niin repesin tolle 10:llä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Sony ja Playstation 3 rakastaa pelaajia.

Ha he he..toivottavasti tossa oli edes pientä sarkasmia,nimittäin jos oikein ymmärsin niin repesin tolle 10:llä."

Heko heko, osta mopo.

Sony rakastaa, MS raiskaa, ja Nintendo pihtaa, niin se menee.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Varsin hauskalta idealta kuulostaa. Toivottavasti pääsee kokeilemaan aluksi demoa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli mikä sisältää siittiöitä ei voi olla kun hitti!

Käyttäjän kaito 1412 kuva
kaito 1412

Taas huomataan miten sony hyödyntää blu-raytaan! LoL

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Juu. Järkihän olisi julkaista sadan megan pintaa yltävä peli kaupan hyllylle blu-ray levyllä, josta sen huomaa poimia murto-osa Playstation Storeen verrattuna. äl oo äl

Nostoja