Ladattava Banjo-Kazooie valuu ensi kuuhun / Uutiset / pelaaja.fi

Ladattava Banjo-Kazooie valuu ensi kuuhun

20.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
8

Nintendo 64:llä alun perin julkaistun Banjo-Kazooien uudelleen tuleminen myöhästyy. Raren tasoloikkapelin piti ilmestyä ladattavaksi Live Arcadeen vielä tässä kuussa. Pelin julkaisu on kuitenkin siirtynyt ensi kuun puolelle. Pelin uusi julkaisupäivä on nyt 3. joulukuuta.

Microsoft julkaisi juuri myös kokonaan uuden Banjo-Kazooie-pelin, Nuts & Boltsin, Xbox 360:lle. Pelin arvostelun voi lukea ensi kuun Pelaajasta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Newfriikki577 kuva
Newfriikki577

Pitäis demoa ehtii kokeilemaan jossain välissä:/

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Uuden voisi hommatakin,mutta vasta jos se saa jotenkin mukiinmeneviä arvosanoja. Klassikkokin tekisi mieli latailla.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Ne arvostelut jotka olen jo nähny N&B:stä ovat olleet aika keskinkertaisia. Toivottavasti peli on niitä parempi, sillä olisi piristävää saada jotakin erilaista pelattavaa pitkästä aikaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kannattaa demoa testata.
Iteen demo kolahti sen verran että seuraavana päivänä kauppaan ja koko peli mukaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hyvä peli ja oikeesti laadukkaasti tehty, ei vaan varmaa kolahda kaikkiin koska tässä on hyvin vähän normaalia tasoloikkaa ja paljon omien ajoneuvojen rakentelua (mikä on muuten helvetin hauskaa).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pakko ostos.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Saanut kyllä yllättävän negatiivisia arvosanoja siihen nähden kuinka hauska peli on kyseessä. Tasoloikkahan tämä ei enää ole, mutta eipä ole yksikään peli vuosiin koukuttanut yhtä pahasti, vaikken siitä rakentelemisesta liikaa perustakaan. Oudointa on ,että valitetaan että lastenpeliksi vaikeasti lähestyttävä... Kuka on väittäny lastenpeliksi? Onko pirteä ilme ja verettömyys nykyään automaattisesti lapsille suunnattua? Toista se oli Super Mario Worldien aikaan, jolloin pelit olivat vaiketa ja värikkäitä ja ei niitä silti väitetty lastenpeleiksi... -_- Ja eikös ne parhaat pelit ole justiin niitä joissa ei kaikkia tarjota hopealautasella.

Käyttäjän Tapza kuva
Tapza

Miksi ketussa ylempi kommentti oli miinustettu näkymättömiin? Ihan käsittämätöntä tämä touhu välillä.

Itse peliin; originaali B-K tulee takuuvarmasti ladattua Live Arcadesta, viimeistään jouluaattona. En itse koskaan omistanut N64:sta enkä niin ollen tätä lukuisia kehuja saanutta peliäkään, joten itselleni tämä on hieno mahdollisuus paikkailla aukkoa sivistyksessä. Nuts and Bolts ei puolestaan ainakaan demon perusteella vaikuttanut hirveän kiinnostavalta, koska niin hauskaa kuin kulkuneuvojen rakenteleminen olikin, niillä ajaminen ei parhaimmillaankaan tuntunut erityisen hienolta. Muutenkaan en ole tästä menopeliaspektista erityisen innoissani, sillä olisin kaivannut peliltä myös vähän perinteisempää tasoloikkaa. Sitä ei ilmeisesti ole turhan paljon tarjolla, joten peli taitaa omalla kohdallani jäädä alelaariostokseksi.