Ladattavaa Wii-kamaa rahalla / Uutiset / pelaaja.fi

Ladattavaa Wii-kamaa rahalla

26.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
3

Nintendon Yhdysvaltain osaston johtaja Reggie Fils-Aime on antanut ymmärtää, että Wii-konsolille saa ladattua sisältöä samaan tapaan kuin Xboxeille Live-verkkopalvelun kautta.

Kun yhdysvaltalaisen Game Informer -lehden haastattelemalta Fils-Aimelta kysyttiin saavatko julkaisijat velottaa pelaajia tästä sisällöstä, vastaus oli myöntävä – joskin maksun pyytäminen on julkaisijan itsensä päätettävissä.

– Jos yhteistyökumppanimme haluavat kulkea siihen suuntaan [vaatia maksua sisällöstä], se on mahdollista meidän järjestelmässämme, Fils-Aime sanoi.

Mikrotransaktiot – muutaman euron arvoiset pikkukaupat – ovat kasvava tulonlähde, eikä yhdenkään pelialan tahon kannata sylkeä niiden suuntaan. Tässä mielessä Nintendon malli ei ole mikään yllätys. Samanlaista ratkaisua odotetaan myös PlayStation 3:n yhteydessä julkaistavalta Sonyn verkkopelipalvelulta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti luottokortin lisäksi olisi mahdollisuus ostaa sellaisia pistekortteja, joita Xboxille voi hankkia.

Käyttäjän Yoni kuva
Yoni

Ja jälleen Wii osoittaa positiivista "kehittymistä" toivottavasti palvelu on yhtä pätevä kuin 360:n vastaava. ...ja ennakko-odotukset Wiin suhteen vain kasvavat :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo, toivon mukaan on jokin muukin tapa ostaa niitä kuin luottokortti. Jos ei ole, jäävät ne mun osalta ostamatta, koska en luottokorttia omista ja vanhemmathan ei sitten kumminkaan anna niitten omia käyttää.