Lagille kyytiä – uusi Mortal Kombat laittaa nettipelinsä uusiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Lagille kyytiä – uusi Mortal Kombat laittaa nettipelinsä uusiksi

17.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Mortal Kombat X:n nettipelin toiminta on kokemassa roiman kasan muutoksia nyt alkuvuodesta. Tuoreella videollaan kehittäjä NetherRealm Studios on ilmoittanut työstävänsä uusiksi pelin nettikoodia, minkä voimin se pyrkii saamaan Mortal Kombat X:n verkkopuolen tuntumaan aina vain enemmän samalta kuin paikallisesti pelattavat turpajuhlat.

Tarkoituksena NetherRealmilla olisi uuden nettikoodin toiminnan suhteen ottaa mallia GGPO-teknologiasta, joka on jo vuosia ollut kohtalaisen laajassa käytössä varsinkin juuri taistelupelien genressä. Alkavan viikon tiistaina 19. tammikuuta kehittäjä pyytääkin pelaajia ilmoittautumaan mukaan uuden nettikoodin testaajiksi osoitteessa beta.mortalkombat.com, kunhan testauksesta kiinnostuneilla on takanaan vain vähintään tunnin verran kokemusta Mortal Kombat X:n nykyisestä nettipelistä.

Uuden nettikoodin beetatesti tarjoaa ainakin aluksi vain rajoitetun verkkopelikokemuksen. Esimerkiksi hahmojen osalta käytettäväksi se tarjoaa vain Scorpionin, Sub-Zeron, Johnny Cagen ja Jacqui Briggsin, joskin lisää taistelijoita voitanneen nähdä vielä testauksen edistyessä. Beetaa pelatessa peli kysyy jokaisen verkko-ottelun jälkeen palautetta uuden koodin toiminnasta, minkä ohella NetherRealm kannustaa pelaajia kertomaan kokemuksistaan myös pelin foorumeilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja