Lähde lepakkoseikkailujen alkulähteille – Batman: Arkham Origins julki (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Lähde lepakkoseikkailujen alkulähteille – Batman: Arkham Origins julki (päivitetty)

9.04.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
30

Batmanin seikkailut jatkuvat seuraavaksi menneisyydessä. Game Informer -lehti on paljastanut uuden numeronsa kannen, jossa tällä kertaa möllöttää uutuuspeli Batman: Arkham Origins.

Uusin Batman-tuotos sijoittuu aikaan jopa vuosia ennen aiempien Arkham-pelien tapahtumia. Nuorempi Batman kohtaakin pelissä muutamia superrikollisia ensimmäistä kertaa ja yksi näistä ilmestyksistä näyttäisi olevan palkkasotilas Deathstroke.

Peliä työstää parhaillaan Lepakkomies-konkari Rocksteadyn sijaan Arkham Cityn Wii U -version parissa säätänyt Warner Bros. Games Montreal. Se kuitenkin hyödyntää edeltäjänsä käsittelemää muokattua Unreal-pelimoottoria, joten tuttuja elementtejä lienee edelleen mukana myös jatko-osassa.

Batman: Arkham Originsin on ilmoitettu saapuvan ainakin Yhdysvaltoihin lokakuun 25. päivä niin Wii U:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin.

Päivitys kello 19.00: Myös 3DS ja Vita saavat oman Batman: Arkham Origins Blackgate -teoksensa. Peli sijoittuu Originsin jälkeiseen aikaan ja tarjoaa 2,5D-toimintaa Metroid-hengessä. Sitä kehittää Armature Studio.

Päivitys kello 22.10: Warner Bros. on vahvistanut virallisessa tiedotteessaan, että pelit julkaistaan maailmanlaajuisesti samaan aikaan.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pringlos kuva
Pringlos

Hieman skeptisyyttä herättää tuo Rocksteadyn puuttuminen projektista. Olikos Arkham Cityn Wii U -käännös miten laadukas?
Hieman tuntuu siltä, että tässä vain ratsastetaan aiempien Arkhamien maineella nopean cash grabin toiveissa.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Lievästi olen pettynyt kun puikoissa ei ole Rocksteady, mutta toi tuo silti leveän hymyn kasvoille.

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Itseäni ei lainkaan haittaa, ettei Rocksteady puikoissa. Hyvältä tuo silti vaikutaa, vaikken tiedä siitä juuri mitään. Batman on minulle sama, kuin teinitytölle Twilight.

Käyttäjän Jrpp kuva
Jrpp

Jaahas. Epäilykset kyllä heräsivät. Miksei Kivenvakaa jatka itse sarjaa? Ja miksi sen pitää sijoittua aikaan ennen Asylumia ja Cityä? >:/ Olisin halunnut tarinan jatkuvan, mutta kelpaahan tämäkin jos peli on aiempien osien tasolla.

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Mikä ihmeen villitys se nyt on, että joka pelissä mennään aikaan ennen aikaa jolloin ei ollut aikaa ollenkaan ?

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4
Lainaus käyttäjältä Pringlos

Hieman skeptisyyttä herättää tuo Rocksteadyn puuttuminen projektista. Olikos Arkham Cityn Wii U -käännös miten laadukas?

Nyt on tässä jonkin aikaa vääntänyt Wii U -versiota, kun kahdella kympillä sai. Ei valituksen sanaa versiosta. Näyttää kauniilta ja ruudunpäivitys näyttäisi olevan tasaista.
Mielestäni ovat myös hyvin saaneet pelin hengen näkymään gamepadin käytössä.

Uskoisin, että osaavat kyllä hyvin uudenkin pelin tehdä tuon perusteella. Mutta saa nähdä.

Lompakko itkee syksyllä...

Käyttäjän OdeForCruelty kuva
OdeForCruelty
Lainaus käyttäjältä Jrpp

Jaahas. Epäilykset kyllä heräsivät. Miksei Kivenvakaa jatka itse sarjaa?

Kyseessä taitaa olla nykyajalle melko tyypillinen väliosa, lievittämään fanien tuskaa sillä välin kun Rocksteady pakertaa itse seuraavan varsinaisen Arkham-jatkiksen parissa.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Odotan innolla vaikka onkin uusi tekijätiimi. Ymmärsinkö siis oikein että pelissä on vapaa Gotham City?

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Mikäli pelissä nähtäisiin bättiksen alkuperää ja batmanin sivuhahmon syntyä Begins-leffan tapaan, niin odotuksia voisi jopa ropista, mutta muuten batman-universumi on minulle (rankaiskaa toki) unettavan tylsä. Samoin oli Arkham Asylum jonka läpi asti pelasin, mutta joka ei tarjonnut oikein mitään tällaiselle supersankareista ymmärtämättömälle ja niin jäi Arkham Citykin aikanaan pelaamatta. Väliosa tai ei, niin laadukas peli sieltä todennäköisesti on tulossa, mutta omat odotukset pysyvät vielä jäissä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Onhan tässä hyviä, että huonoja puolia, kuten se, että peliä ei ole tekemässä Rocksteady, joka on onnistunut mahtavasti (Oma mielipide) viime peleissään, (Arkham City ja Asylum) joissa oli todella hyvä tarina, avoin pelimaailma (Arkham City) ja peli ei ollut lyhyt. Mutta nyt niihin hyviin puoliin. Warner Bros. Montreal käyttää samaa, mutta päivitettyä versioita. Mutta eihän tuosta pelistä voi nyt tässä vaiheessa sanoa mitään.

Nostoja