Lähemmäs 30-vuotias Sega-klassikko elpyy ensi kuussa intohimon voimalla / Uutiset / pelaaja.fi

Lähemmäs 30-vuotias Sega-klassikko elpyy ensi kuussa intohimon voimalla

10.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Sega Master Systemin klassikkopeli Wonder Boy III: The Dragon's Trap on tekemässä lupaavalta vaikuttavan paluun ensi kuussa. Huhtikuun 18, päivä peli saapuu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille varustettuna täysin uusitulla graafisella ulkoasulla sekä äänimaailmalla.

Uuden Dragon's Trapin on kehittänyt ranskalaisstudio Lizardcube, jolle kyseessä on selvästi ollut intohimoprojekti. Sen lisäksi, että klassikkopeli herää tuoreilla ehostuksilla eloon nyt aivan uudenlaisella yleisilmeellä, on pelin sydän pyritty pitämään puristeja varten kuitenkin ennallaan. Nappinpainalluksella uusitun audiovisuaalisen annin voi näin ollen hylätä halutessaan täysin, minkä lisäksi jopa lähes 30-vuotiaat Dragon's Trap -salasanat toimivat myös uutukaisessa yhdessä uuden tallennusjärjestelmän rinnalla.

Konsoleiden lisäksi ehostettua Dragon's Trapia on työstetty myös pc:lle. Kyseinen versio julkaistaan kuitenkin myöhemmällä aikataululla.

Lähde: The Dragon's Trap (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sega Mega Drive II löytyi kyllä talosta mutta ei sillä tainnut olla kuin Sonic 3 ja Mickey Mania. Tämä Wonderboy vaikuttaa erittäin hyvältä tasohypähtelyltä.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kivaa. :)

Tulit parit Wonderboyt lapsena pelattua Segan 8- että 16-bittisellä.