Lähemmäs neljä miljoonaa Sekiro: Shadows Die Twicea vaeltaa maailmalla / Uutiset / pelaaja.fi

Lähemmäs neljä miljoonaa Sekiro: Shadows Die Twicea vaeltaa maailmalla

11.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Kadokawa Corporation, FromSoftware, Sekiro, Shadows Die Twice, myynti

Sekiro: Shadows Die Twicen toimitukset ovat yltäneet 3,8 miljoonaan kappaleeseen, FromSoftwaren emoyhtiö Kadokawa on luetellut hiljattaisessa talousraportissaan. Japanilaisyhtiön mukaan luku koostuu kesäkuun loppuun asti tehdyistä toimituksesta eli kattaa noi kolme kuukautta pelin eliniästä.

Viimeksi pelin FromSoftwaren kehittämässä ja lännessä Activisionin julkaisemasta pelistä kuultiin keväällä, kun sen toimituksien kerrottiin myyneen yhtiöiden arvioiden mukaan kymmenessä päivässä 2 miljoonaa kappaletta.

Tahti ei vaikuta juuri eroavan FromSoftwaren Souls-sarjan pärjäämisestä. Vuonna 2016 julkaistun Dark Souls III:n toimitusten ilmoitettiin aikoinaan yltäneen reiluun kolmeen miljoonaan kappaleeseen noin kuukaudessa. Sekiron tavoin se saatiin yhtäaikaa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Kadokawa Corporation, Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Olenko ainut täällä, jota Sekiro ei oikein napannut? Omassa kaveripiirissä vähän samansuuntaisia mietteitä, mutta ainakin pelin julkaisun aikoihin netissä peli tuntui saavan osakseen pelkkää ylistystä – muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Itse olen siinä vähän päälle puolen välin positiivisessa mielessä. Olipa hankalasti sanottu :D mutta, peli imaisee välillä mukaansa ja sitten tulee taas taukoa. On siinä hetkensä ja nautin kyllä combatista paljonkin. Pelasin tässä pitkästä aikaa Bloodbornea loren takia, niin jos Soulsien jälkeen Borne tuntui ilmavalta ja vauhdikkaalta, niin nyt oli kyllä sellainen pudotus alas vauhdin suhteen :D on Sekiro silti ehtaa Softwarea. Pitäisi jatkaa että saisi joskus pelattua läpi. Jotenkin on sellainen olo, että Elden Ring räjäyttää pankin studion myyntien suhreen.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Bloodbornen ja soulsin jälkeen japanilainen miljöö ei nappaa tippaakaan. Siinäpä syy miksei ole tullut edes hankittua. Bloodborne 2 olisi hemmetin kova. Ehkä ps5:lle launch peliksi? Joo eipä ole tule tulossa mutta kelpaisi.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Lisää pelattavaa saisi tulla jo ja hitusen verran enempi haastetta.

Nostoja