Lähteet: Dragon Age 4 paljastuu tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Lähteet: Dragon Age 4 paljastuu tällä viikolla

5.12.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
17

BioWaren kerrotaan paljastavan uuden Dragon Age -pelin vielä tämän viikon aikana.

Studion pomo Casey Hudson kiusoitteli jo viime viikolla joulukuun aikana kuultavista Dragon Age -uutisista, mutta nyt suunnitelmista on saatu lisää vihiä. VentureBeat-julkaisun mukaan BioWaren paljastus on seuraava Dragon Age -peli, kuten odottaa saattaisikin. VentureBeatin mukaan tulevalla Dragon Age -pelillä ei ole vielä lopullista nimeä, joten mahdollinen nimipaljastus olisi nykytietojen valossa vain alustava. 

Lisäksi VentureBeatin lähteiden mukaan Dragon Age 4:n on näillä näkymin määrä ilmestyä aikaisintaan kolmen vuoden päästä. BioWare keskittyy paraikaa ensi vuoden puolella ilmestyvän Anthem-toimintapelin kehitykseen.

Todennäköisimmin Dragon Age 4 -uutisia kuullaan The Game Awards -gaalassa, joka järjestetään Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä. Tapahtumaa voi seurata esimerkiksi Youtubessa.

Lähde: VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Saatan spontaanisti haljeta innosta.

Käyttäjän jutetsu kuva
jutetsu

Ei jaksa enää innostua tästäkään, kun tietää BioWaren nykyisen tilan. Peli tulee olemaan, jos ei ihan suoraan MMO, niin ainakin MMO-tyyppisillä fetch questeillä kyllästetty borefest.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Joo oli jo aikamoista fetch questailua se viimesin kun piti metsästää härän perseen nahkoja. Johannan kommentti voisi olla suoraan omasta suusta, jos sarkasmin vaan erottaisi kirjoitetusta tekstistä.

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Dragon Age vaan on jotenkin kauhean rakas pelisarja kaikkine puutteineen, ja ihan vilpittömästi nautin Inquisitionistakin. No shame!

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Multiplayer-pelihän sieltä lähes varmasti on tulossa, sehän on EA ja se tappaa aika paljon kiinnostustani, ellei kokonaan, jos näin todellakin on (juuri näin tapahtui Anthemin ja Fallout 76:n kanssa).

Myös itse kuulun siihen ilmeisesti harvalukuisempaan porukkaan joka on pitänyt jokaisesta tähän mennessä julkaistusta Dragon Agesta (2 ja Inquisition mukaanlukien), mutta tätä odotan ennemmin pelolla kuin innolla.

Käyttäjän menu kuva
menu

Origins oli aivan mahtava mutta kaksi sen jälkeen jota tuli kun EA oli mukana on ollut ihan hirveää roskaa

Lainaus Audiovarmennus

Joo oli jo aikamoista fetch questailua se viimesin kun piti metsästää härän perseen nahkoja. Johannan kommentti voisi olla suoraan omasta suusta, jos sarkasmin vaan erottaisi kirjoitetusta tekstistä.

Tuli mieleen joku huono MMO peli jossa tehtiin noita typeriä fetech questia ja ne questit jossa oli aikarajat siinä pöydässä oli niin perseestä myös

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kaksi kirjainta EA.

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

Saa nähdä mitä sieltä on nyt tulossa. Omasta mielestäni Origins oli paras Dragon Age. Seuraavista en ole niinkään pitänyt.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Inquisition jäi kesken, vaikka sitä kuinka yritti väkisin jatkaa. Ei vaan jaksanut niitä mauttomuuksia ja täysin mielikuvitukseltaan vajavaista kokonaisuutta katsella. Sen verran mitä sitä tuli pelattua "juonenkäänteet" olivat yhtä yllättäviä kuin aamukahdeksan piirretyissä keskimäärin. Hienoa että pelisarja on hengissä, mutta voisivat tehdä vaikka Origins 2:n eikä mitään White Knights of the Justice Orderia.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Pelisarja on rönsyillyt niin paljon, että vaikea sanoa vielä millainen seuraava Dragon Age tulee olemaan. En usko että EA menisi kuitenkaan Originsin suuntaan, mikä ei sinällään itseäni haittaa, koska loistavia isometrisiä RPG:tä tulee markkinoille nykyisin ihan mukavasti.

Mielenkiinnolla odotan.

Nostoja