Lähteet: Gran Turismosta tehdään elokuva ja Disctrict 9 -ohjaaja halutaan mukaan – myös Horizon-pelien Netflix-sovituksesta puhutaan / Uutiset / pelaaja.fi

Lähteet: Gran Turismosta tehdään elokuva ja Disctrict 9 -ohjaaja halutaan mukaan – myös Horizon-pelien Netflix-sovituksesta puhutaan

27.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Gran Turismo, elokuva, Horizon, Horizon Zero Dawn, Netflix, tv-sarja, Sarja, Sony Pictures, PlayStation Studios

Sonyn ajopelisarja Gran Turismo halutaan tuoda valkokankaalle, elokuvasivusto Deadline raportoi lähteisiinsä vedoten.

Näin ennakkoon tiedossa ei ole, minkälainen elokuva autojen kilpa-ajamisesta olisi tarkoitus saada aikaan, mutta leffan ohjaajaksi Sonyn kerrotaan tavoittelevan tällä hetkellä Neill Blomkampia. Mies tiedetään parhaiten scifituotannoista District 9, Elysium ja Chappie.

Deadline huomioi raportissaan, että hankkeen olisi nimenomaan määrä olla elokuva. Raportteja on tullut ilmi myös mahdollisesta tv-sarjasta, mutta nämä ovat sivuston tietojen mukaan vääriä.

Mitä tulee PlayStation-nimikkeisiin pohjautuviin televisiosarjoihin, raportoi Deadline toki lisäksi, että suunnitelmissa olisi Horizon-peleistä tehtävä Netflix-sovitus. Ilmeisesti hanke on Gran Turismo -elokuvan tavoin vielä erittäin varhaisella kehitysasteella.

Puheet Gran Turismo -elokuvasta ja Horizon-sarjasta ovat nousseet julki sopivasti samaan aikaan, kun elokuvastudio Sony Picturesin toimitusjohtaja Tony Vinciquerra ilmaisi tuoreessa sijoittajaesityksessään, että Sonylla on työn alla kymmenen uutta PlayStation-nimikkeisiin pohjautuvaa hanketta jo tiedettyjen projektien lisäksi. Entuudestaan Sony on jo varmistanut, että työn alla on niin HBO:n The Last of Us -sarja, Peacock-palvelua silmäilevä Twisted Metal -sarja kuin myös Ghosts of Tsushima -elokuva. Huhuja on kuultu lisäksi ainakin God of Warin suuntaamisesta Amazon Primeen.

Lähde: Deadline (1), (2), The Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja