Laita viikonloppu käyntiin 40 minuutin Final Fantasy XV -pelikuvapätkällä / Uutiset / pelaaja.fi

Laita viikonloppu käyntiin 40 minuutin Final Fantasy XV -pelikuvapätkällä

21.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Vajaan kuukauden päästä se viimein tapahtuu. Final Fantasy: Type-0 HD:n saapuessa kauppoihin maaliskuun 20. päivä julkaisee Square Enix pelin yhteydessä myös Final Fantasy XV:n Episode Duscaeksi kutsutun demon. Tämä tietysti tarkoittaa, että tuolloin kuluttajat voivat viimein ensimmäistä kertaa kokeilla odotettua uuden sukupolven roolipeliä aivan itse.

Helpottaakseen demon odottelua Square Enix on esitellyt jälleen kokeiluversion tarjontaa tuoreessa japaninkielisessä verkkolähetyksessään. Uusin katsaus Episode Duscaeen ei ole ollut tällä kertaa myöskään mikään pieni, vaan tarjolle on saatu pitkä pätkä nähtävää esimerkiksi niin demon ympäristöistä kuin taisteluistakin. Jopa hahmojen kehittämisen suhteen tärkeästä leiriytymisjärjestelmästä nähdään otteita.

Final Fantasy XV: Episode Duscae tulee olemaan saatavilla sekä Final Fantasy: Type-0 HD:n Day One -paketin että myös erikoisversion ostajille.

Final Fantasy XV:n kokoversiolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää. Hiljattain pelin ohjaaja Hajime Tabata on kuitenkin kertonut, että peli olisi noin 60-prosenttisesti valmis. Mitä se sitten tarkalleen tarkoittaa, on itse kunkin itsensä tulkittavissa.

Lähde: All Games Beta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ketä tällaiset vajaan tunnin pituiset pelivideot palvelevat? Itse kyllä haluaisin lähinnä sellaisia about 5-15 minuuttisia, spoilerivapaita. lähinnä pelimekaniikkaa esitteleviä videoita. Miljöö näkyy myös pakostakin myös sellaisista videoista ja tarinan haluaa kokea vasta itse pelattaessa. En tätä videota jaksanut pituuden takia katsoa mutta vaikka se olisikin muuten mitä listasin, niin saa olla aika kiinnostava tekele että liikenee tuollainen aika pelkkää katseluun. Mieluummin siirryn seuraavan uutisen ja mahdollisen trailerin pariin ja käytän tuonkin säästyneen ajan johonkin muuhun.

(Menipäs vakavan kuuloiseksi valitukseksi. Huolimatta siitä, en ole täysin haudanvakava asian suhteen, vaikka toki pidänkin mielipiteestäni kiinni erityisesti videon pituuden suhteen.)

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

@zappah Sinua ei varmaan kiinnosta, mutta monta fania varmasti kiinnostaa. Tämä video ei ilmeisesti ole vain sinua varten. :)

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Olin kyllä yllättynyt, että näin paljon nähtiin pelikuvaa.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tämä ei jotenkin näytä valmiilta. Maailma on jotenkin staattisen oloinen tai jotain.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä peelopuu

@zappah Sinua ei varmaan kiinnosta, mutta monta fania varmasti kiinnostaa. Tämä video ei ilmeisesti ole vain sinua varten.

Ei kannattaisi yrittää lukea rivien välistä liikaa sillä tämä on varmaan ensimmäinen FF-peli joka itseäni kiinnostaa. Mikäli olisit ymmärtänyt tekstini, niin olisit sieltä voinut lukea sen seikan että videon pituus oli se ongelma. Myös Witcher 3 kiinnostaa ihan pirusta, kuten myös MGSV, mutta niistä tulee niin usein, ja pitkiä, videoita että nimenomaan tulee se tunne että pitää jotain jättää itsellekin löydettäväksi ja nähtäväksi. En myöskään ole, enkä ymmärrä, sitä porukkaa joka katsoo pelinsä Youtubesta.

Vaan hetkinen, itse asiassa täytyy hieman peruutella omia juttuja sen verran, että tämähän tosiaan olikin walkthroug-video, jonka kuuluukin olla pitempi kuin leikattu traileri. Homma sen osalta "ok" mutta olen silti sitä mieltä että enemmän sellaista yleistä kuvaa pelistä sopivan pituisella videolla. Näitä walkthrough ja let's play juttuja löytyy kyllä Youtubesta vaikka kuinka paljon.

Ja edelleen: aika turhaa valitusta, tuli vain mieleen.

Nostoja