Lakkaavatko ninjat koskaan olemasta siistejä? Pc:lle ja konsoleille paljastunut The Messenger näyttää muikealta / Uutiset / pelaaja.fi

Lakkaavatko ninjat koskaan olemasta siistejä? Pc:lle ja konsoleille paljastunut The Messenger näyttää muikealta

6.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusi kaksiulotteinen ninjaseikkailu The Messenger on paljastunut yhdeksi tämän vuoden pelitarjonnan edustajaksi. Sitä kehittää sekä pc:tä että "konsoleita" varten kanadalainen Sabotage Studio, jolle kyseessä on tiimin ensimmäinen oma pelituote.

Sabotagen tiimi on tehnyt The Messengerista tarkoituksellisesti hämäävän ensivilkaisulla. Peli alkaa kasibittisiä NES-klassikoita kevyesti mukailevana tasoloikkana, mutta kasvaa lopulta uusiin mittasuhteisiin aikamatkustusideallaan. Kulkemalla ajassa eteenpäin pelin graafinen tyyli mukautuu enemmän 16-bittisten pelien kaltaiseksi ja pelattavuus kääntyy vastaamaan Metroidin kaltaista toimintaseikkailua. 

The Messenger on intohimoprojekti erityisesti sen suunnittelijana ja pääohjelmoijana toimivalle Thierry Boulangerille, joka on unelmoinut oman ninjapelin tekemisestä aina siitä lähtien, kun hän pelasi alkuperäistä Ninja Gaiden 2:ta kahdeksanvuotiaana. Kokonaisuudessaan Sabotage Studio on 12 hengen kokoinen ja sitä on ollut mukana perustamassa Boulangerin kanssa aiemminkin töitä tehnyt tuottaja Martin Brouard.

Tarkkaan tiedossa ei vielä ole, missä vaiheessa vuotta 2018 The Messengerin pitäisi saapua ulos.

Lähde: Polygon, VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikuttaa hyvältä ja harkintaan menee.