LAN-tuki löytää tiensä Dota 2:een uuden pelitilan ohella

Dota 2 on päivittymässä heti alkavan viikon alussa. The First Bloodiksi kutsuttu päivitys ei tyydy vain hiomaan peliä, vaan muutamia lisäominaisuuksia nähdään myös mukana.

22.9.2013 20:53

Valven ilmaispeli Dota 2 on päivittymässä alkavalla viikolla. The First Bloodiksi kutsuttu kokonaisuus on rantautumassa peliin maanantain aikana, jolloin peliin sekä tehdään tukku erilaisia korjauksia että myös lisätään pari uutta ominaisuutta.

Eräs mukana nähtävä paikoin odotettukin ominaisuus on LAN-tuki, jonka myötä kymmenen pelaajaa voivat laittaa rokaten lähiverkossa. Tämän ohella mukana nähdään myös paranneltu asevarastojärjestelmä sekä uusi Captain’s Draft -pelitila, jota Valve kuvailee seuraavasti:

”Muodosta joukkue, valitse sille kapteeni ja kohtaa vastustajat aivonystyröiden mittelössä, kun valitset joukkueen satunnaisesti kootusta 24 sankarin ryhmästä. Joukkueet estävät vuorotellen toiselle joukkueelle saatavilla olevia sankareita samalla valiten omalle joukkueelleen vastasankareita ennen taisteluun ryhtymistä.”

Pitkän listan varsinaisista peliin tehdyistä muutoksista löytää sen kotisivuilta.

Osuvasti päivityksen kanssa Valve on samalla tuomassa hieman uutta hankittavaa Dota 2:n kauppapaikalle. Ostettavaksi saadaan niin uusia aarteita kuin myös Portal Pack, jonka myötä GLaDOS-tekoälyn voi esimerkiksi saada kommentoimaan otteluita.

Lähde: Dota 2

Lisää luettavaa