Länsimaalaisetkin ovat metsästäjäkansaa! Uusi Monster Hunter menestyy ennätyksellisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Länsimaalaisetkin ovat metsästäjäkansaa! Uusi Monster Hunter menestyy ennätyksellisesti

14.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Hirviömetsästysarja Monster Hunter on saamassa vähitellen aina vain vakaamman otteen länsimaisista markkinoista. Capcomin mukaan pelisarjan uusin osa Monster Hunter 4 Ultimate on yltänyt länsimaissa nyt yli miljoonan kappaleen toimituslukuihin, mihin pelisarja ei ole koskaan aiemmin kyennyt vielä Euroopan ja Amerikan seuduilla.

Ilmoitettuun lukuun sisältyvät sekä jälleenmyyjille toimitetut kopiot pelistä kuin myös pelin digitaalisen version myynnit. Kaiken kaikkiaan 3DS:llä pelattavissa oleva Monster Hunter 4 Ultimate on ollut länsimaissa saatavilla nyt noin kaksi kuukautta.

Capcomin mukaan peliä on auttanut menestykseen niin uusien 3DS-mallien julkaisu kuin myös pelistä julkaistu demoversio.

Juhlistaakseen menestystä yhtiö on tuomassa 3DS:lle ladattavaksi pian ilmaisen Monster Hunter -teeman. Saataville sitä voi odotella toukokuuksi.

Japaniin verrattuna Monster Hunterin menestys länsimaissa on kuitenkin edelleen vielä löysällä tolalla. Kun Monster Hunter 4:n alkuperäinen versio julkaistiin Nipponissa vuonna 2013, myi se pelkästään kahdessa päivässä jo mojovat 1,7 miljoonaa kappaletta. Nykyisellään yksinomaan alkuperäistä versiota pelistä on myyty maassa yli neljä miljoonaa kappaletta.

Monster Hunter 4 Ultimate on astetta sisältörikkaampi versio alkuperäisestä Monster Hunter 4:stä. Länsimaissa alkuperäistä Monster Hunter 4:ää ei koskaan saatu virallisesti kauppoihin.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Wii U versiota odotellessa.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Loistavaa, sarjan paras osa ja hemmetin kova tekele muutenkin.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Itselläni on myös suunnitelmissa perehtyä tähän sarjaan tämän viimeisimmän osan myötä, kunhan lompakko ja aikataulu sallii