Lara Croft palaa ensi vuonna pikkukoossa – uusi Tomb Raider Reloaded julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Lara Croft palaa ensi vuonna pikkukoossa – uusi Tomb Raider Reloaded julkistettiin

24.11.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5
Square Enix, Emerald City Games, Tomb Raider, Tomb Raider Reloaded

Square Enix on julkistanut uuden Tomb Raider Reloadedin, joka julkaistaan ensi vuonna mobiililaitteille.

Tulevasta ilmaispelattavasta pelistä julkaistiin lyhyt kiusoitteluvideo, josta saadaan hieman esimakua tuotoksen aavistuksen sarjakuvamaisemmasta ulkoasusta. Peli näyttäisi tuovan samalla takaisin alkuperäisteoksissa nähdyt dinosaurukset.

Pelattavuudesta ei sen sijaan ole tässä vaiheessa vielä sen tarkemmin tietoa, mutta peliä kuvaillaan ”arcade-toiminnaksi”. Kehityksestä vastaa Emerald City Games.

Tomb Raider Reloaded julkaistaan mobiililaitteille vuonna 2021.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

En ole täysin pettynyt, kuka nyt olisi odottanutkaan re-boot-trilogialle jo jatkoa. Vaihtoehtosarjakuvat ja nämä "pelimäiset pelit" jätän nauttimatta.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Arcade-toiminta mobiililaitteille ei lupaa hyvää. Lara Croft GO sen sijaan oli riemastuttavan omaperäinen pulmapeli, jossa tarvittiin vain neljää suuntanäppäintä ja sopi siten täydellisesti epätarkalle kosketusnäytölle. Toistaiseksi ainoa mobiilipeli, jonka olen läpäissyt kokonaan ja sen jälkeen vielä PS4-versiona.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Köyhän miesoletetun henkilön Unchartediin, Adam's Ventureen, oli erääseen rattaan ('cog') kiinnityskohtaan hauskasti laitettu "Something's missing" -lause ja tuttu melodia TR 1/Anniversary -pelistä. Tällaisista irrallisista paloista koostettu peli ei jaksanut kiinnostaa muuten, elän mieluummin tarinaa. Kirja Path of the apocalypse oli hyvä.

Käyttäjän JussiJii kuva
JussiJii

Mulle täydellinen Tomb peli on jossain Anniversaryn ja Shadowin välimaastossa. Melkein jopa suora kopio Anniversarysta ja Tomb 2:sta Shadowsin enginellä menisi ostoon. Kun vanhoja rupeaa muistelemaan niin jösses miten kaunista oli veden alainen meininki Shadowissa. Mutta itse aiheesta jos puhutaan, niin mobiili-Lara ei kummoisia värinöitä aiheuta.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4
Lainaus JussiJii

Mulle täydellinen Tomb peli on jossain Anniversaryn ja Shadowin välimaastossa. Melkein jopa suora kopio Anniversarysta ja Tomb 2:sta Shadowsin enginellä menisi ostoon.

Samaa mieltä. Anniversary on ihan huippu. Juuri ostinkin kokoelmiin PS2 special editionin. Nämä uudet tomb raideritkin olen pelannut, ja vaikka ovatkin hyviä pelejä, niin en niitä kuitenkaan varsinaisiksi tomb raidereiksi voi laskea. Niin kauas on omena jo puusta pudonnut. Angel of darknessista kun tulisi päivitetty versio, kun se jos joku sellaista kaipaisi, koska alkuperäisestä on mahdoton nauttia jo ihan vaan controlleiden vuoksi. Virkistin meinaan muistiani asiasta tässä taannoin...