Lara Croftin elokuvaseikkailut jatkuvat – uusi Tomb Raider -leffa on valmisteilla / Uutiset / pelaaja.fi

Lara Croftin elokuvaseikkailut jatkuvat – uusi Tomb Raider -leffa on valmisteilla

13.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Vuodentakainen elokuvasovitus suosikkisarja Tomb Raiderista on saamassa jatkoa. Amerikkalaiset elokuvasivustot Deadline ja Entertainment Weekly tietävät raportoida, että työt uuden Tomb Raider -elokuvan suhteen on laitettu aluille ja Alicia Vikanderin olisi näillä näkymin tarkoitus palata taas Laran rooliin.

Käsikirjoittajaksi uudelle leffalle on valittu Amy Jump, jonka aiempiin töihin lukeutuvat tällä hetkellä enemmän kulttimaineesta nauttivat teokset Free Fire, Kill List ja High-Rise. Leffan juoniyksityiskohdista ei vielä tiedetä, mutta ainakin edellinen elokuva otti paljon mallia Tomb Raider -pelien tuoreimmista inkarnaatioista.

Laadullaan uusi Tomb Raider ei juuri aiheuttanut juhlimisen aihetta, joskaan sitä ei ole juuri tituleerattu myöskään erityisen huonoksi videopelielokuvaksi. Lippuluukuilla leffan raportoitiin takoneen maailmanlaajuisesti 274,7 miljoonaa dollaria.

Lähde: Deadline, Entertainment Weekly

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ehtiny jo unohtaan ensimmäisen filmin ja myös sen takia jääny katsomatta

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

En ole vielä uusinta Tomb Raideria nähnyt, vaikka hyllystä löytyy. Kaksi aikaisempaa Tomb Raideria olen kyllä nähnyt useamman kerran. Oikein hyviä elokuvat kummatkin :).

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Saisivat laitaa näyttelijän vaihtoon..

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

En saa tuosta näyttelijästä kyllä mitenkään Lara Croftia enkä puhu tisseistä nyt.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Leffa oli ihan ok ja Vikanderkin yhden leffan perusteella tuntuu sopivan rooliin ihan hyvin. Vaikea näitä pelileffoja mitenkään sen kummemmin on hypettää.

Nostoja