Lara kykkii kuusikoissa uudella Rise of the Tomb Raider -pelikuvavideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Lara kykkii kuusikoissa uudella Rise of the Tomb Raider -pelikuvavideolla

26.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Lara kykkii kuusikoissa uudella Rise of the Tomb Raider -pelikuvavideolla

Marraskuussa ilmestyvästä Rise of the Tomb Raiderista on saatu vartin verran lisää pelikuvaa.

Uusi video toimii loistavana vastapainona Microsoftin E3-messuilla näyttämälle, hyvin putkimaiselle ja välianimaatiopainotteiselle vuorikiipeilykohtaukselle. Pikaisen kertaamisen jälkeen video vaikuttaisi jatkuvan jotakuinkin siitä, mihin lehdistötilaisuus jäi: lumivyöryn yllättämä Lara taistelee kylmää, karhuja ja vihaisia venäläisiä vastaan selviytyäkseen Siperian armottomassa erämaassa.

Pelikuvapätkä esittelee erityisesti teoksen hiivintäpohjaista taistelua, jonka tuoksinnassa Lara muun muassa keinahtelee latvustossa kuin Lepakkomies konsanaan. Turvanaan sankarittarella on videolla edellisessä Tomb Raiderissa tutuksi tullut jousi, mutta kiistämättömästi tehokkain tapa lahdata vihollisia näyttäisi olevan miekkosten posauttaminen taivaan tuuliin palavalla bensakanisterilla.

Videon lopussa nähdään nopeatempoinen kollaasi pelin kohokohdista: edeltäjänsä tapaan Rise of the Tomb Raider sirottelee toimintakohtauksien ja mahtipontisten räjähdysten lomaan rauhallisempaa tutkimusmatkailua fysiikkapulmineen.

Videon voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Rise of the Tomb Raider julkaistaan Xbox 360:lle ja Xbox Onelle Yhdysvalloissa 10. marraskuuta, ja Euroopassa peli ilmestynee viimeistään 13. marraskuuta. Microsoftin yksinoikeus peliin on aikarajattu, joten sen nähdään mitä todennäköisimmin myöhemmin myös muilla alustoilla.

Lähde: PC Gamer, Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Nätti, mutta valitettavasti ensimmäinen Tomb Raider oli pettymys, eikä kovinkaan paljoa näytä olevan muuttuneen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä jani

Nätti, mutta valitettavasti ensimmäinen Tomb Raider oli pettymys, eikä kovinkaan paljoa näytä olevan muuttuneen.

Aika erilaiselta näyttää omaan silmääni, kun vuonma 1996. Nyt sitten vain odotellaan peliä muille alustoille.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Näyttää tutulta Tomb Raiderilta, mikä ei ollenkaan ole huono asia, sillä Tomb Raider vm. 2013 on mielestäni yksi viime sukupolven parhaimmista peleistä (toistaiseksi olen pelannut sen läpi yhteensä kuusi kertaa eri alustoilla). Miksipä mennä sörkkimään toimivaa kaavaa. Resurssien keräily ja kamojen kasaaminen niistä on tervetullut lisä, kuten myös puissa (ja todennäköisesti muuallakin) kiipeily, joka tuo mieleen ennemminkin Assassin's Creedin kuin kömpelöt Batmanit. Lara näyttää ääninäyttelijältään Camilla Luddingtonilta, joka sekin on vain plussaa ja mikä parasta, seikkailun siirtyminen pelin edetessä hyisistä maisemista viidakkoon tuo mieleen ihka ensimmäisen Tomb Raiderin! Ennakkotilaus on vetämässä, kunpa se marraskuu koittaisi jo!

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Hienolta näyttää! Kyllä tämä sitten aikanaan tulee pelattua.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Miksi niin monissa peleissä alku on nykyään jotain hektistä pakenemista tms? Helvetti, että inhoan niitä.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay
Lainaus käyttäjältä Rokkijani

Miksi niin monissa peleissä alku on nykyään jotain hektistä pakenemista tms? Helvetti, että inhoan niitä.

Tämä, todella tylsää tommonen muka juosta karkuun jotain karhua tai mörköä tai maanvyöryä kun ei tarvi muuta kuin painella tattia eteenpäin ja välivideot hoitaa sen "pelaamisen" sun puolesta. Onks tollanen jonkun mielestä muka mielenkiintoista? Muutenkin näytti taas turhan valmiiksipureksitulta ja putkimaiselta aivan niinkuin edellinen osa. Lara siinä tuumaa että "hmmm pitäis "LÖYTÄÄ" joku side haavaan" ja kappas kun kävelet 5 metriä eteenpäin niin siinähän se laastari nököttää suoraan silmien edessä nyppylällä. Ei helevatta, milloin tällaisista aivopieruista päästään videopeleissä eroon? Luulis et olis päästy jo...

Käyttäjän make72 kuva
make72

Kiinnosta kuin kilo paskaa tää Timed Raider.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

huvalta näyttee, itellä tämä vuoden odotetuimpia pelejä Hitmanin lisäksi joten ennakkoon menee.