Larian Studios pettyi Baldur's Gate III -pelaajien luovuuden puutteeseen / Uutiset / pelaaja.fi

Larian Studios pettyi Baldur's Gate III -pelaajien luovuuden puutteeseen

10.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
27
Baldur's Gate 3, Larian studios, hahmonluonti, editori

Baldur's Gate III -kehittäjä Larian Studios on hupaillut pelaajien luovuuden puutteella varhaisjulkaisupelin uusimman päivityksen yhteydessä.

Päivitys on tuonut mukanaan varsin pieniä korjauksia peliin, mutta studio on jakannut päivitystietojen yhteydessä myös mielenkiintoisen havainnon pelin analytiikasta. Larianin tilastojen mukaan Baldur's Gate III -pelaajat ovat hyödyntäneet pelin monipuolista hahmonluontijärjestelmää tolkuttoman tylsällä tavalla. Kehittäjien kokoamat suosituimmat vaihtoehdot muodostavat nimittäin varsin tavanomaisen näköisen, vaalean, sarvettoman ja hännättömän ihmishahmon.

– Onneksi olkoon, olette käytännössä luoneet Vault Dwellerin vakioasetuksilla, Larian kommentoi Fallout-pelisarjaan viitaten.

– Mitä hittoa kaverit. Annoimme teille demonisilmiä, sarvia ja jopa häntiä. Olemme todella pettyneitä. Hullutelkaa. Teimme kovasti töitä tämän eteen!

Pelaajakuntansa luovuuden moittimisen ohella Larian Studios kehottaa pelaajia myös paneutumaan Baldur's Gate III:n käyttäjäehtoihin. Tavanomaisesti käyttäjäehdot ohitetaan lukematta, mutta tällä kertaa luvassa lienee jotain tarkastamisen arvoista.

Lähde: Larian Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Ilmeisesti Pelaajakaan ei ole käyttäjäehtoihin paneutunut, kun ei pysty varmuudella sanomaan onko niissä jotain merkittävää.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Eikö pääasia ole kuitenkin, että peliä pelataan? Lukeeko käyttöehdoissa, että pelaaja ei saa tehdä perus ihmishahmoa vaan noita demonin silmiä, häntiä sun muita on pakko laittaa? Eikö peli ole käynyt odotetusti kaupaksi vielä varhaisjulkaisuna?

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Pitäisikö pyytää anteeksi että teen itseäni muistuttavan valkoise heteromies hahmon ja tehdä joku demoni mikä on kiinnostunut vain miespuolisista halfligeista? Ei kiitos täytyypä alkaa seuraamaan miten larian käyttäytyy nimittäin tässä haisee siltä että on noussut kusi nuppiin YHDEN onnistuneen pelin jälkeen.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus taistelujake

Pitäisikö pyytää anteeksi että teen itseäni muistuttavan valkoise heteromies hahmon ja tehdä joku demoni mikä on kiinnostunut vain miespuolisista halfligeista? Ei kiitos täytyypä alkaa seuraamaan mmiten larian käyttäytyy nimittäin tässä haisee siltä että on noussut kusi nuppiin YHDEN onnistuneen pelin jälkeen.

Meneekö jollain oikeesti tunteisiin jos kehittäjä käskee tutustumaan peliin enemmän?

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake
Lainaus markusbob

[quote="taistelujake"]Pitäisikö pyytää anteeksi että teen itseäni muistuttavan valkoise heteromies hahmon ja tehdä joku demoni mikä on kiinnostunut vain miespuolisista halfligeista? Ei kiitos täytyypä alkaa seuraamaan mmiten larian käyttäytyy nimittäin tässä haisee siltä että on noussut kusi nuppiin YHDEN onnistuneen pelin jälkeen. [/quote]

Meneekö jollain oikeesti tunteisiin jos kehittäjä käskee tutustumaan peliin enemmän?

No miksi ei menisi kun pelinkehittäjä suoraan sanoo että minun ja monen muun tapa tutustua peliin on väärä. Varsinkin kun olen maksanut pelistä sen 60euroa. kuvitteleppa hetki ostat kaupasta pyörän olet ajanut sillä sen 3 tuntia ja pyörän myyjä tulee sanomaan että ajat sillä väärin sinun pitäisi keulia enemmän mitä se sillä myyjälle kuuluu mitä minä ostamallani tuotteella teen.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Collector

Eikö peli ole käynyt odotetusti kaupaksi vielä varhaisjulkaisuna?

Larian juuri twiitasi, että myynnit ovat olleet huikeat: https://muropaketti.com/pelit/lukuisat-bugit-eivat-onnistuneet-lannistamaan-faneja-baldurs-gate-3n-myynnit-ovat-olleet-mielettomat/

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos
Lainaus taistelujake

[quote="markusbob"][quote="taistelujake"]Pitäisikö pyytää anteeksi että teen itseäni muistuttavan valkoise heteromies hahmon ja tehdä joku demoni mikä on kiinnostunut vain miespuolisista halfligeista? Ei kiitos täytyypä alkaa seuraamaan mmiten larian käyttäytyy nimittäin tässä haisee siltä että on noussut kusi nuppiin YHDEN onnistuneen pelin jälkeen. [/quote]

Meneekö jollain oikeesti tunteisiin jos kehittäjä käskee tutustumaan peliin enemmän? [/quote]No miksi ei menisi kun pelinkehittäjä suoraan sanoo että minun ja monen muun tapa tutustua peliin on väärä. Varsinkin kun olen maksanut pelistä sen 60euroa. kuvitteleppa hetki ostat kaupasta pyörän olet ajanut sillä sen 3 tuntia ja pyörän myyjä tulee sanomaan että ajat sillä väärin sinun pitäisi keulia enemmän mitä se sillä myyjälle kuuluu mitä minä ostamallani tuotteella teen.

Joku ottaa nyt pikkuisen liian vakavasti Larianin humoristisen heiton.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake
Lainaus Lykos

[quote="taistelujake"][quote="markusbob"][quote="taistelujake"]Pitäisikö pyytää anteeksi että teen itseäni muistuttavan valkoise heteromies hahmon ja tehdä joku demoni mikä on kiinnostunut vain miespuolisista halfligeista? Ei kiitos täytyypä alkaa seuraamaan mmiten larian käyttäytyy nimittäin tässä haisee siltä että on noussut kusi nuppiin YHDEN onnistuneen pelin jälkeen. [/quote]

Meneekö jollain oikeesti tunteisiin jos kehittäjä käskee tutustumaan peliin enemmän? [/quote]No miksi ei menisi kun pelinkehittäjä suoraan sanoo että minun ja monen muun tapa tutustua peliin on väärä. Varsinkin kun olen maksanut pelistä sen 60euroa. kuvitteleppa hetki ostat kaupasta pyörän olet ajanut sillä sen 3 tuntia ja pyörän myyjä tulee sanomaan että ajat sillä väärin sinun pitäisi keulia enemmän mitä se sillä myyjälle kuuluu mitä minä ostamallani tuotteella teen. [/quote]

Joku ottaa nyt pikkuisen liian vakavasti Larianin humoristisen heiton.

No katsotaan mitä tapahtuu tässä ei olla enään kauhean kakaukana siitä että larian sanoo pelaajiaan rasisteiksi sen takia sanoin seuraan tilannetta koska nyky maailmassa ei oikein pysty vitsailemaan tämmöisistä jutuista ilman että otat jonkun agendan. Tulen tekemään aina tämmöisissä peleissä useita erilaisia hahmoja mutta ensimmäinen hahmoni on poikkeuksetta aina itseäni muistuttava ja uskallan väittää että näin on myös suurimmmalla osalla muista pelaajista.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Vitsi tai ei, niin kyllä tuossa Larianin heitossa on pieni syyttävä sävy joka ei varmasti särähdä kivasti osalle niistä jotka peliin sijoittivat 60 euroa early access-vaiheessa. Jos peliä saisi pelata ilmaiseksi ja testauksesta saisi palkkaa, niin sitten moisesta voisi jo mielestäni huomautella.

Kun kyse on roolipelistä niin en usko kovinkaan monen ensimmäinen ajatus lähteä hirveästi värittämään viivojen ulkopuolelta, tosin tuon heiton jälkeen varmaan alkaa ilmestyä kaikenlaisia käveleviä peniksiä.

Käyttäjän meecca kuva
meecca

Tän takia maailmasta lopulta kuolee huumori kun ihmiset itkee kun vähä läppää heittää. Selvästi humoristinen postaus Larianilta. Menkää itteenne jos sattuu.