Larry iskee naisia taas tänä syksynä / Uutiset / pelaaja.fi

Larry iskee naisia taas tänä syksynä

18.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
15

Yksi pelimaailman legendaarisimmista nimistä tekee paluun. Naisten narraamiseen erikoistunut pelisarja Leisure Suit Larry saa uuden osan, joka ilmestyy tänä syksynä Xbox 360:lle, PS3:lle ja pc:lle.

Leisure Suit Larry: Box Office Bustissa pelaajat pääsevät nauttimaan glamourista ja säihkeestä, kun Larry ottaa kesäduunin vastaan setänsä filmistudiolla. Komediaseikkailun kerrotaan parodioivan Hollywoodin tunnetuimpia hittejä.

Tuorein osa pitää sisällään koko joukon tunnettuja nimiä kuten Shannon Elizabeth, Carmen Electra ja Artie Lange. Peliä asettuu tekemään Wormseistä tuttu Team 17. Lisätietoja löytyy pelin kotisivuilta ja uusimmasta Pelaajasta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan liian nuori päähenkilö, en minä pysty tuollaiseen samaistumaan. Siinähän se pirun vitsikin on että polyesteripukuinen itsestään liikoja luuleva kaljamahainen keski-ikäinen mies luulee olevansa universumin lahja naisille. Vatut :|

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Joop oli se edellinen Larry aivan kamala teos, enkä usko tämänkään yltää vanhojen larryjen tasolle.

Team 17 on myös nähnyt parhaat päivänsä jo aikaa sitten (kuten Larry), joten tältäkään osa-alueelta ei toivoa tule tulevalle Larrylle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aivan... Ei wormsista ja larrystä ole kääntymään uuden sukupolven muotoon. Pitäisi perkele kummankin jatko-osat tehdä psp:lle! ja larry voisi olla 1 tai 2 osan kaltainen.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Magna Cum Laude oli pieni pettyms, mutta tämä näyttäisi paremmalta lähtökohtansa perustaalla. Kun elokuvista voi repiä erittäin paljon vitsejä, missä Larry olisi jollain tavalla mukana.

Toivotaan parasta

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Voisi olla hyväkin kun olen alkuperäisistä Larry peleistä paljon pitänyt. Toivottavasti tätä ei mokata niinkuin Magna Cum Laudea.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Lary pelit ovat jääneet minulta kokeilematta, ja pahoin pelkään että jää tämäkin.Tai mistä sitä tietää....

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Minulta on myös Larry pelit kokematta,joten vaikea sanoa juuta taikka jaata. Pitää miettiä tätä ja odotella pelaajan arvosteluja.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lähimmästä pelikaupasta kannattaa napata seuraavan kerran mukaan Leisure Suit Larry Collection, jos tämän rakastettavan luuserin seikkailut kauniimman sukupuolen parissa ovat jääneet väliin. Ei maksa paria kymppiä enempää ja iloa piisaa maailman tappiin asti :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Larry iskee, minä en, yhyy pitää kai sitä sitten virtuaalisesti kun ei oikeesti, jeh.

Käyttäjän tumex kuva
tumex

> "BUY PROPHYLACTIC"
> "USE PROPHYLACTIC"
> "F***"

Voi että on ikävä sitä ihan ekaa Larryä ;)

Nostoja