Läski tummuu PS3:lla vasta 2007 / Uutiset / pelaaja.fi

Läski tummuu PS3:lla vasta 2007

24.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
10

THQ reagoi verkossa velloneisiin huhuihin joiden mukaan seuraavaa SmackDown-peliä ei julkaista PlayStation 3:lle tänä vuonna. Yhtiö on antanut lausunnon, jossa vahvistetaan, ettei seuraavaa WWE-vapaapainipeliä todellakaan nähdä Sonyn tulevalla konsolilla kuin vasta loppuvuodesta 2007.

Lausunnossa sanottiin, että WWE SmackDown vs. Raw 2007 julkaistaan marraskuussa Xbox 360:lle, Sonyn PSP-käsikonsolille ja PlayStation 2:lle. Siinä ilmoitettiin myös, että PlayStation 3 -version julkaisu on päätetty siirtää vuoden 2007 joulumarkkinoihin asti. Se on THQ:n mahdollisimman korkeatasoisiin julkaisuihin tähtäävän linjan mukainen toimenpide.

Julkaisun siirtyminen vuodella on harmillista, vaikka samainen peli nähdäänkin muilla Sonyn laitteilla. Päätös antaa Xbox 360:lle etulyöntiaseman uusien konsoleiden vapaapainitatamilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pelihän oli jo PS3:lla pelattavana. Ihmeellinen päätös vaikka vapaapaini ei kiinnosta.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Samaa mieltä ensimmäisen postaajan kanssa, en itsekään tajua että miksi moisen tekivät. BTW, onko tuo että PS3:n Smackdown tulee 2007 lopulla Suomeen vai USA:n/myös USA:n?

Käyttäjän hynde kuva
hynde

Luin juuri äsken, että syy tähän on "PS3-version liian pitkään kestänyt kehitys"wrestlingalertin sivulta. Mutta luulempa että he katsovat nyt että pystyykö PS3 myymään yhtä hyvin kuin xbox360 ja harkitsevat sitten seuraavan version kehittelemistä PS3:lle. Tämä peruutus-uutinen voi johtaa USA:ssa siihen että XBOX360 myyntiluvut nousevat, koska painipeli-sarja on yksi suosituimpia pelisarjoja rapakon takana ja se on siis "pakkohankinta" eli peli, jonka takia ostetaan boxi.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Hyvin paljon mahdollista. Mutta täytyy myös muistaa, että saa paljon halvemmalla ostettua myös PS2:lle, joka on sama peli kuin 360:lla, graafisesti vain vähän huonompi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Hyvin paljon mahdollista. Mutta täytyy myös muistaa, että saa paljon halvemmalla ostettua myös PS2:lle, joka on sama peli kuin 360:lla, graafisesti vain vähän huonompi."
just, tolla periaatteella ei sitten varmaan kannattais ostaa sitä ps3:senkaan versioo kun sehän on sama peli... "graafisesti vaan vähän huonompi" ei todt...

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Sanoinko että PS3-versio olisi yhtään sen parempi? En. En näe mitään syytä ostaa next-gen konsoleille tällaisia pelejä jotka ovat täysin samanlaisia kuin sen Xbox/GC/PS2 versionsa, mutta vain pikkuisen kiiltävämpi. Kalliimpi peli, jossa on vaan aidommat hikipisarat. Vaadin "vähän" enemmän next-gen peleiltä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hitto kun on pakko ostaa se peli eka ps2selle ja on pakko hankkia xbox 360 että grafiikka olisi hyvä

Käyttäjän sami kuva
sami

hyvä että tää tulee ps2:sellekkin koska pidän näistä peleistä:)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jjsaKJ

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hassua, että tälläisiä venkula päätöksiä tehään.