The Last Guardian - ja Shadow of the Colossus -tekijän seuraavasta projektista saatiin lisää vihiä / Uutiset / pelaaja.fi

The Last Guardian - ja Shadow of the Colossus -tekijän seuraavasta projektista saatiin lisää vihiä

13.09.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Fumito Uedan ja hänen luotsaaman genDesign-studion seuraava projekti on luojansa mukaan kehitteillä ja on kokonaan uusi nimike.

Famitsulle antamassaan haastattelussa Ueda paljastaa mysteeriprojektin olevan rahoitettu, ja kehittäjät testailevat parhaillaan erilaisten ideoiden toimivuutta. Aikeina on viimeistellä pelin ydinosa-alueet ensin ja sitten työstää tuotos vakaammaksi versioksi.

Kokonsa puolesta pelaajat voivat odottaa luojansa aiempien pelien skaalaa.

– Työstämämme ei tunnu indie-peliltä. Tähtäämme oikeastaan samaan skaalaan kuin Icossa, Shadow of the Colossuksessa ja The Last Guardianissa, Ueda vastaa.

Hän vihjaa samassa haastattelussa myös mahdollisesta yhteistyöstä isomman studion kanssa, jos kehittäjät kiinnostuvat luomaan suuremman kokoluokan tuotantoa ja tarvitsevat sitä varten laajempaa kehitystiimiä.

genDesign julkaisi kotisivuillaan alkuvuodesta uutisen otsikon kuvan, jonka tuolloin epäiltiin olevan mahdollisesti studion seuraavan projektin ensimmäinen konseptikuva.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En odota ihmeitä.

Last Guardianin jätin kesken kun oli niin tuskastuttavan kökkö ohjaus. Shadow of the Colossus taas meni enemmän nostalgian kuin pelillisten ansioiden voimalla. Jatkuvaa pomotaistelua ja erityisesti niissä kiipeilyä ei juuri ole tarjolla muissa peleissä mutta jos olisi, niin SotC ei olisi enää niin ihmeellinen.