The Last of Us: One Night Live toi hittiseikkailun uuteen valoon – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Us: One Night Live toi hittiseikkailun uuteen valoon – katso video

29.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

PlayStation-hitti The Last of Usin monet ikoniset hetket ovat nyt nähtävissä kepeästi teatterimuotoon sovitettuna.

Varhain tiistaiaamuna Suomen aikaan Sony järjesti Santa Monicassa The Last of Us: One Night Live -näytöksen. Suorana netin ylitse näytetty show kokosi vielä kerran yhteen joukon The Last of Usin päänäyttelijöistä esittämään useita pelin kohtauksia teatterilavalla. Nyt näytös on katsottavissa YouTuben kautta.

One Night Liveen osaa ottivat näyttelijöistä niin Troy Baker (Joel), Ashley Johnson (Ellie), Merle Dandrige (Marlene), Hana Hayes (Sarah) kuin myös Annie Wersching (Tess). Näytöstä ohjasi The Last of Usin luova ohjaaja Neil Druckmann ja pelin säveltäjä Gustavo Santaolalla oli myös mukana säestämässä menoa.

Oheinen virallinen YouTube-video näyttää tapahtuman lähes kokonaisuudessaan. Raporttien mukaan kameroiden ulkopuolella tapahtumassa paikan päällä olleet pääsivät kuitenkin näkemään näyteltynä myös loppukohtauksen, jota itse The Last of Us -pelissä ei nähty.

Loppukohtaus sijoittuu jonkin verran myöhempään aikaa kuin mihin itse pääpeli loppui. Siinä hahmot ovat asettuneet aloilleen Tommyn padolle, jossa Joelia on yritetty parittaa Ester-nimisen naisen kanssa, kun taas Ellie vaikuttaa varsin etäiseltä. Kohtauksessa Joel esittää Ellielle ilmeisesti itse säveltämänsä laulun kitaran säestyksellä, heittää vitsin ja lopulta antaa Ellielle kitaran ja katoaa paikalta. Kohtaus loppuu Ellien rämpäyttäessä saamaansa soitinta.

Kohtausta ei ole ilmeisesti koskaan tarkoitus esittää täysin julkisesti. Paikalla olleiden mukaan se oli tunnelmaltaan hieman positiivisempi kuin päätös, johon itse pääpeli jätti tarinan.

Päivitys: Neil Druckmann on kertonut, että loppukohtaus oli kirjoitettu nimenomaan One Night Livea varten ja se sijoittui ajallisesti muutaman viikon verran pelin tapahtumien jälkeen. Kappale, jonka Joel soitti Ellielle oli Pearl Jamin Future Days.

Lähde: NeoGAF, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

Ilmeisesti Druckmann sanoi tuota esitettyä loppukohtusta ennen, että tämä olisi jäähyväiset Joelille ja Ellielle. Elikkä ilmeisesti jos jatkoa on pelille luvassa, niin ei se tule olemaan kyseisten hahmojen kanssa. Toisaalta sanavalinnasta on väännetty jo oma teoriansa siitä, että Joel JA Ellie ei tule olemaan yhdessä enää jatko-osassa, vaan mukana olisi vain toinen näistä hahmoista (Ellie). Saa nähdä miten käy, mutta jatkoa pelille silti haluaisin, varsinkin sen mahtavan mp:n takia, jota on tullut lätkyteltyä jo luvattomankin paljon.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mahtavaa! Rakastan teatteria.

Nostoja