The Last of Us jatkaa eloaan lautapelinä – Metal Gear -taiteilija osallistui sarjan juhlapäivään uudella taidekuvalla / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Us jatkaa eloaan lautapelinä – Metal Gear -taiteilija osallistui sarjan juhlapäivään uudella taidekuvalla

27.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
The Last of Us, lautapeli, CMON, Naughty Dog, Last of Us Part II, Outbreak Day,

The Last of Us liittyy lautapelisovituksen saavien videopelien joukkoon. Sony ja Naughty Dog ovat ilmoittaneet löytäneensä hanketta varten kumppanin lautapelijulkaisija CMONista, joka on ollut aiemmin mukana myös esimerkiksi Bloodborne: The Board Gamen ja God of War: The Card Gamen luomisessa.

– Olemme otettuja mahdollisuudesta kääntää videopelialan modernin klassikon uniikiksi ja mukaansatempaavaksi lautapelikokemukseksi. The Last of Us on sarja, jota moni meistä on seurannut CMONilla sen synnystä asti, ja olemme sovittamassa innolla sen sävähdyttävää hahmovetoista pelaajaelämystä muotoon, joka antaa faneja tutkia sen maailma ja tarinaa täysin uudella tavalla, CMONin suunnalta kerrotaan.

Konkreettisia yksityiskohtia lautapelistä ei olla vielä annettu.

Paljastus oli osa niin sanotun The Last of Us -päivän juhlintaa, joka on ajoitettu samaan ajankohtaan kuin pelisarjan maailmanlopun tapahtumille alkusysäyksenä toiminut niin sanottu puhkeamispäivä eli Outbreak Day. Sarjaa on juhlittu myös esimerkiksi PlayStation Storesta parhaillaan ilmaiseksi saatavalla teemalla, uusilla oheistuotteilla sekä gif-animaatioilla. Metal Gear -taiteesta tunnettu Kojima Productionsin taitelija Yoji Shinkawa loi hänkin uuden The Last of Us Part II -aiheisen taustakuvan fanien pällisteltäväksi.

The Last of Us -päivän antia voi selailla läpi tästä.

Lähde: CMON

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Shinkawan tyyli se vaan aina saa lumoutumaan.

Nostoja