The Last of Us Part I:n Firefly Edition -erikoisversio saapuu viimeinkin Eurooppaan - rajoitettu painos on ennakkotilattavissa nyt / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Us Part I:n Firefly Edition -erikoisversio saapuu viimeinkin Eurooppaan - rajoitettu painos on ennakkotilattavissa nyt

22.12.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
0

The Last of Us Part I:n Firefly Edition -erikoisversio saapuu viimein myös Eurooppaan.

Aikaisemmin vain Pohjois-Amerikassa julkaistu Firefly Edition sisältää The Last of Usin ja Left Behind -laajennuksen uudistettuna versiona. Lisäksi mukana on metallinen pelikotelo, The Last of Us: American Dreams -sarjakuvan neljä numeroa sekä varhaisemmin saataville tulevia pelin sisäisiä esineitä.

The Last of Us Part I Firefly Edition julkaistaan Euroopassa 26. tammikuuta. Rajoitettuna painoksena julkaistava erikoisversio on nyt ennakkotilattavissa 110 euron hintaan.

Sonyn mukaan erikoisversio tulee saataville vain suoraan yhtiön omaan PlayStation Direct -verkkokauppaan. Verkkokauppaa ei ole virallisesti lanseerattu Suomessa, mutta tilaamisen pitäisi onnistua muista eurooppalaisista PlayStation Direct -kaupoista.

Lähde: PlayStation Direct

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.