The Last of Us Part I on pian täällä – julkaisutraileri saapui jo / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Us Part I on pian täällä – julkaisutraileri saapui jo

25.08.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Naughty Dogin palkittu toimintaseikkailupeli The Last of Us Part I saapuu pian PlayStation 5:lle.

The Last of Us Part I:n julkaisupäivä häämöttää jo ensi viikolla, mutta pelin julkaisutraileri on täällä jo nyt. Julkaisutraileri esittelee uuden konsolisukupolven suorituskykyä hyödyntävän uusintajulkaisun grafiikkaa niin pelikuvan kuin animaatioidenkin voimin.

Päivitetyn ulkoasun ohella Naughty Dog on kertonut tekevänsä peliin myös helppokäyttöisyyttä parantavia uudistuksia sekä uusia pelimuotoja. Lisäksi The Last of Us Part I:n on paljastettu hyödyntävän DualSense-ohjaimen haptisia palautetoimintoja.

The Last of Us Part I  julkaistaan 2. syyskuuta PlayStation 5:lle. Pelistä on lisäksi työn alla pc-versio, jonka julkaisupäivää Sony ei ole vielä paljastanut.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Komealta näyttää, mutta en vain pääse yli hahmojen muuttuneista ulkonäöistä, pidän enemmän alkuperäisistä kasvoista jotka olivat mielestäni persoonallisemman näköiset. Mutta niinkuin joku osuvasti sanoikin; alkuperäinen tehtiin taiteilijoiden ehdoilla, remake teknologian.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Nelia19

Mutta niinkuin joku osuvasti sanoikin; alkuperäinen tehtiin taiteilijoiden ehdoilla, remake teknologian.

Eikö tuo voisi olla toisinkin päin: alkuperäinen näytti miltä näytti kun teknologia ei muuhun pystynyt ja nyt pystyy. Ja kumpi se sitten lopulta olikaan syynä, eli oliko ensimmäinen teknisten rajoitusten tulos ja uudempi lähempänä mitä halusivat alunperinkin (eli kai taiteilijatkin).

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Paljon paremmalta näyttää ps3 versioon verrattuna niin se vaan tämäkin peli täyttää ensi vuonna 10 vuotta 🙄