The Last of Us Part II ja Iron Man VR myöhästyvät koronapandemian takia – uudet päiväykset täysi mysteeri / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Us Part II ja Iron Man VR myöhästyvät koronapandemian takia – uudet päiväykset täysi mysteeri

2.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
The Last of Us Part II, The Last of Us, The Last of Us 2, Iron Man VR, sony, SIE, Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment on päätynyt lykkäämään uudemman kerran The Last of Us Part II:n ja Iron Man VR:n julkaisua.

The Last of Us Part II:n oli määrä saapua ulos 29. toukokuuta ja Iron Man VR:n 15. toukokuuta. Minkäänlaista uutta päiväystä Sony ei ole antanut vielä kummallekaan pelille, sillä lykkäyksen syy ei ole tällä hetkellä kehityskeskeinen, vaan johtuu koronapandemian aiheuttamista logistisista haasteista.

Naughty Dogin mukaan The Last of Us Part II on itse asiassa jo lähestulkoon valmis aivan muutamia viimeisiä bugikorjauksia lukuunottamatta. Ongelman julkaisulle muodostaa se, että pandemiatilanteesta johtuen peliä ei voida julkaista niin, että Sony ja kehittäjät voisivat taata pelin saapuvan edes jotakuinkin samaan aikaan kaikille pelaajille. Näin ollen Sony ratkoo parhaillaan tilannetta ennen kuin se on valmis julkistamaan peleille uudet julkaisuajankohdat.

Ohessa joukko uusia kuvia The Last of Us Part II:sta.

Lähde: PlayStation (Twitter), Naughty Dog (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Isompi yllätys olisi ollut että tulee ajallaan kun jo valmiidenkin pelien julkaisuaikataulujen pitämisessä tuntuu olevan vaikeuksia viruksen jyllätessä. Eiköhän Cyberpunk 2077 ja moni muu liittyne myöhästyneiden listalle lähitulevaisuudessa.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Kappas vain, näin saatiin Last of Us kakkonen puskettua PS5:n julkaisupeliksi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Last of us 2 voisi olla samantien PS5 julkaisupeli.

Käyttäjän rap kuva
rap

Mistä lyödään vetoa, että Ghost of Tsushima ja Cyberpunk 2077 ilmoitukset seuraa kohta perästä ja kaikki siirtyy PS5 julkaisupeleiksi? On ainakin monta peliä heti uudelle konsolille hankittavaksi.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus DuskTillDawn

Kappas vain, näin saatiin Last of Us kakkonen puskettua PS5:n julkaisupeliksi.

Lainaus snaketus

Last of us 2 voisi olla samantien PS5 julkaisupeli.

Alan olla suhteellisen varma, että PS5 seuraa vielä näiden pelien vanavedessä ja siirtyy myöhemmäksi. Saa nähdä kuinka tärkeänä Sony pitää joulusesonkia uuden sukupolven käyntiinpolkaisemisessa; tiedä vaikka kone siirtyy heti kokonaisen vuoden eteenpäin: Holiday 2021.

Käyttäjän speed2 kuva
speed2

Uude koneet ei siirry ensivuoteen kummakin tulee tänä vuonna

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Angel of Death

Eiköhän Cyberpunk 2077 ja moni muu liittyne myöhästyneiden listalle lähitulevaisuudessa.

Voin kyllä sanoa, että järki lähtee, jos Cyberpunk myöhästyy lisää samasta syystä kuin tämä. Sen takia, että fyysisiä kopioita ei saada kauppoihin asti ajoissa. Vaikka fyysisen kopion kannattaja olenkin, niin tämä on mielestäni typerin mahdollinen syy olla julkaisematta peliä 2020.