The Last of Usilla vahva edustus The Game Awards -gaalassa – sekä pelin että tulevan sarjan tähdet nähdään paikan päällä / Uutiset / pelaaja.fi

The Last of Usilla vahva edustus The Game Awards -gaalassa – sekä pelin että tulevan sarjan tähdet nähdään paikan päällä

4.12.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
2
The Last of Usilla vahva edustus The Game Awards -gaalassa – sekä pelin että tulevan sarjan tähdet nähdään paikan päällä

Vuotuisa The Game Awards -palkintogaala järjestetään jälleen ensi viikolla, torstaina 8. joulukuuta Los Angelesissa. Vaikka The Last of Us on tämän vuoden ehdokaslistalla vain kerran (innovaatiivisin saavutettavuus), franchise tulee kuitenkin olemaan vahvasti läsnä tapahtumassa.

Pelisarjan pää-ääninäyttelijät Troy Baker ja Ashley Johnson on kumpainenkin kutsuttu paikalle osaksi tapahtumaa. Heidän lisäkseen myös HBO:n kehittelemän ja tammikuussa ensi-iltansa saavan televisioadaptaation päätähdet Pedro Pascal ja Bella Ramsay on kutsuttu osallistumaan juhlallisuuksiin. Nelikko tulee tapahtumajulisteiden perusteella osallistumaan ainakin kultaisten pystien jakoon onnekkaille voittajille.

The Game Awards järjestetään nykyisessä muodossaan nyt jo 9. kerran. Ehdokkaat julkistettiin marraskuun puolessa välissä.

Palkintoja jaetaan yhteensä 32 eri kategoriassa – tällä kertaa mukana on myös ensi kertaa palkinto parhaasta videopelipohjaisesta adaptaatiosta. Kyseistä kunnianosoitusta tavoittelevat Netflix-sarjat Arcane, Cyberpunk: Edgerunners ja The Cuphead Show! sekä valkokangaselokuvat Sonic the Hedgehog 2 ja Uncharted.

Kaikki vuoden 2022 ehdokkaat pääsee katsastamaan täältä ja ääniä voi antaa suosikeilleen 7. joulukuuta saakka. Gaala käynnistyy Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä klo 2:30.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Last of Us on oikein hyvä 7/10 peli. Mutta tää pelisarja on jo saanut päätöksensä niin voisivat lopettaa sen pakottamisen.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Nooh, eihän ne nyt tässä hetkessä voi tahtia hiljentää, kun sarja on ihan kulman takana, joten Last of Us -juttuja riittää taatusti vielä pitkälle ensi vuoteen.