EA haluaa olla ystäväsi: Lataa strategiaklassikko itsellesi ilmaiseksi

Mobiililaitteilla nähdyn Dungeon Keeper -kohun jälkeen EA on tarjoamassa GOG.comin kautta alkuperäistä Dungeon Keeperia ilmaiseksi.

15.2.2014 14:27

Ystävänpäivä on hyvä aika muistaa rakkaitaan, mutta erityisesti se on huimaa aikaa myös markkinointitempauksille. Pelijätti Electronic Arts ja latauskauppa GOG.com ovatkin nyt ryhtyneet uuteen yhteistyöhön ystävyyden nimissä ja tarjoavat klassista Dungeon Keeper -strategiapeliä laajennuksineen ilmaiseksi aina sunnuntaipäivään saakka.

Jatkeena ilmaiselle Dungeon Keeperille GOG on samalla laittanut pystyyn myös ystävänpäivän nimellä ratsastavan alennusmyynnin. Tarjolla on jälleen sekä joukko uudempia että vanhempia pelejä parhaimmillaan 90 prosentin tarjoushintoihin. Dungeon Keeperista innostuneet voivat esimerkiksi hankkia jatko-osan pelille vajaalla kahdella dollarilla.

GOGin ja EA:n Dungeon Keeper -diili on tullut julkisuuteen mielenkiintoiseen aikaan, sillä vasta hiljattain pelijätti toi iOS- ja Android-laitteille uuden ilmaiseksi pelattavan Dungeon Keeper -pelin. Kyseessä ei ole teos, joka olisi juuri nauttinut kehuista, sillä pelin tapa johdatella pelaajia mikromaksujen pariin on ollut siitä varsin aggressiivisesta päästä.

Lähde: GOG.com

Lisää luettavaa