Tällä viikolla luvassa on lätkän lisäksi melkoista herkkua PS3- ja pc-pelaajille. Tämän viikon tärkeimmät pelijulkaisut ovat:

10.9. Amnesia: A Machine  for Pigs (PC)

Indiekauhun todellisen klassikon henkinen jatko-osa lupaa olla kaikkien aikojen häiriintynein ja pelottavin peli. Uskallatko kokeilla?

11.9. Puppeteer (PS3)

Puppeteer on Pyykkösen toimistolla hehkuttama todella hapokas, komea, hauska ja ennenkaikkea omalaatuinen tasoloikkapeli..

11.9. DuckTales Remastered (XBLA)

Myös Xbox 360:n omistajat pääsevät vihdoin käsiksi tähän jo muille alustoille julkaistuun peliklassikkoon.

12.9. NHL 14 (PlayStation 3, Xbox 360)

Virtuaalinen lätkäkausi alkaa, kun uusimmassa Pelaajassakin arvosteltu NHL 14 ilmestyy.

12.9. Metal Gear Solid: The Legacy Collection 1987-2012 (PS3)

Uusi Metal Gear Solid -kokoelma on melkoista herkkua sarjan faneille, sillä se sisältää sen kaikki tärkeät pelit vuosilta 1987-2012. Mukana ovat Metal Gear Solid, MGS: VR Missions, MGS 2: HD Edition, MGS 3: HD Edition + Metal Gear ja Metal Gear 2: Solid Snake, MGS: Peace Walker HD Edition ja MGS 4: Trophy Edition. Mukana on vielä kaksi digitaalista sarjakuvaa sekä 100-sivuinen taidekirja.

12.9. ArmA III (PC)

Realististen sotilassimulaattoreiden faneilla on tiedossa juhlan paikka, kun Arma III ilmestyy. Pelin tapahtumat sijoittuvat tällä kertää lähitulevaisuuteen, jossa NATO:n ja epämääräisen Iranin johtaman idän joukot ottavat yhteen Euroopassa.

13.9. The Elder Scrolls Anthology (PC)

Jos The Elder Scrolls -roolipelisarjan alkupään pelit, tai sarja noin yleensä, on jäänyt kokematta, tällä viikolla siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus. Pc:lle ilmestyvä The Elder Scrolls Anthology -paketti sisältää kaikki viisi sarjan peliä (Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion ja Skyrim), sekä kaikki Morrowindin, Oblivionin ja Skyrimin lisäosat.

13.9. Kingdom Hearts HD 1.5 Remix (PS3)

Tämä Kingdom Hearts HD -kokoelma pitää sisällään ensimmäistä kertaa lännessä nähtävän Kingdom Hearts Final Mixin ja Kingdom Hearts Re: Chain of Memoriesin. Kummatkin on remasteroitu teräväpiirtografiikkaan ja niissä on myös Trophy-tuki. Lisäksi mukana on DS:n Kingdom Hearts 358/2 Daysin ei-pelattava Theatre-versio, jossa pelin tarinan voi kokea vajaana kolmituntisena animaationa.

Lisää luettavaa