Lätkis! Mäiskis! Koomisen väkivaltainen Hyrule Warriors suuntaa myös 3DS:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Lätkis! Mäiskis! Koomisen väkivaltainen Hyrule Warriors suuntaa myös 3DS:lle

11.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Lätkis! Mäiskis! Koomisen väkivaltainen Hyrule Warriors suuntaa myös 3DS:lle

Nintendon ja Koei Tecmon yhteistyönä Wii U:lle syntynyt Hyrule Warriors näyttää suuntaavan 3DS:lle.

Nopeatempoisia Dynasty Warriors -toimintapelejä mukaileva The Legend of Zelda -mätkintä muuntuu eilen verkkoon vuotaneen japaninkielisen trailerin perusteella käsikonsolimuotoon lähiaikoina. Peliä ei ole vielä julkistettu virallisesti, mutta siitä saatetaan kuulla lisää Nintendon tiistaisessa E3-lähetyksessä.

All Stars -lisänimeä kantavan taskuversion huhutaan pakkaavan kaikki Wii U:n Hyrule Warriorsin hahmot lisäsisältövieraita myöten samaan peliin. Lisäksi vuodetulla trailerilla nähdään kaksi upouutta hahmoa The Legend of Zelda: The Wind Wakerista: prinsessa Zeldan piraattipersoonallisuus Tetra ja Hyrulen kuningas Daphnes Nohansen Hyrule. Trailerin mukaan Wii U -version omistavat voivat siirtää uudet 3DS-hahmot myös televisioruudulle.

Nintendo kitkee trailerikopioita verkosta parhaillaan ahkeraan, mutta videon voi ainakin tällä hetkellä katsoa alta. Kuvankaappauksia uusista hahmoista voi ihailla yllä olevasta galleriasta.

Lähde: VG247, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Enpäs osannut odottaa tälle 3DS-versiota. On vielä Hyryle Warriors kokematta Wii U:lla, mutta Zelda-fanina tulee totta kai nämä molemmat hommattua.

Hmm, tämä kaiketi toimii myös vanhalla 3DS:llä?

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Enpäs osannut odottaa tälle 3DS-versiota. On vielä Hyryle Warriors kokematta Wii U:lla, mutta Zelda-fanina tulee totta kai nämä molemmat hommattua.

Hmm, tämä kaiketi toimii myös vanhalla 3DS:llä?

Eipä itsekään, mutta sen huomaa että vihollisten määrä on murto-osa siitä mitä Wii U:lla pelatessa näkyy. Itse en todennäköisesti tule hommaamaan, mutta jos lukitsevat tuon Wind Waker sisällön pelin ostamisen taakse, niin pitää vakavasti ehkä jopa harkita.

Lopussa 3DS:n kansi näyttää perusversiolta eikä new 3DS variantilta mitä Xenoblade Chronicles 3D:ssä oli, joten todennäköisesti myös normaali 3DS tuettuna ellei sitten trailerissa menneet tuota pilaamaan tai vaihtoehtoisesti ovat laittaneet new 3DS:lle mahdollisuuden suuremmalle määrälle vihollisia tjs.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Nintendon pikkujättiläinen 3DS hämmästyttää taas kerran tehoillaan! Ennen sitä oli tottunut, että käsikonsoliversioita saattoi odottaa peleistä kahden tai yhden sukupolven myöhässä - ja nyt jopa nykyisen laitekannan pelit kääntyvät kannettavaan muotoon.