Lautapelihitti Gloomhaven kääntyy tietokoneroolipeliksi / Uutiset / pelaaja.fi

Lautapelihitti Gloomhaven kääntyy tietokoneroolipeliksi

3.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Virtuaalikorttipeli Fable Fortunen tehnyt brittikehittäjä Flaming Fowl Studios on tuomassa suositun Gloomhaven-lautapelin seuraavaksi virtuaaliseen muotoon. Ainakin näin aluksi virtuaalisovitus on tulossa Steamiin, jossa se on tarkoitus varhaisjulkaista heti ensi vuoden alussa.

Pc:llä Gloomhaven on suunniteltu yksinpelattavaksi vuoropohjaiseksi luolastoseikkailuksi. Pelaaminen alkaa rakentamalla oma palkkasotilasjoukko, jonka on sitten selviydyttävä erilaisista satunnaisesti muodostuvien pelialueiden vaaroista. Menestyksellä haltuunsa voi saada uusia tiimijäseniä, taitoja ja muuta matkaa helpottavia hyödykkeitä.

Alta katsoa voi ensimmäisen trailerin ja kuvia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Meinasin ostaa lautapeliversion tästä kesäkuun alussa, kun sitä tuosta Pasilan pelikaupasta olisi pari päivää saanut. Mutta sitten katsoin pelivideoita ja totesin, että on se liian työläs pelattavaksi omaan makuuni, varsinkin kun minulla ei ole pysyvää paikkaa mihin sen voisi asettaa ja pelailla aina silloin tällöin.

Hieno juttu, että tästä saadaan tietokoneversio. Tämä on enemmän minun juttuni, koska tietokone hoitaa kaiken rutiinin taustalla.