Lautapelisovitukset jatkuvat kahden klassikon voimin – seuraavaksi pöytiin saapuvat Contra ja Bomberman / Uutiset / pelaaja.fi

Lautapelisovitukset jatkuvat kahden klassikon voimin – seuraavaksi pöytiin saapuvat Contra ja Bomberman

19.08.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0
lautapelit, Contra, Bomberman, IDW Games, Blacklist Games, Konami

Konami on antanut lisenssin Blacklist Gamesille ja IDW:lle kehittääkseen lautapelisovitukset julkaisijan klassikkopeleistä Contra ja Bomberman.

Blacklist Games ottaa työstöön alkuperäisen Contran pohjalta tehtävän yhteistyöllisen miniatyyreilla pelattavan lautapelin, jonka pelattavuus pohjautuu taktisuuteen ja korttivetoiseen mekaniikkaan.

IDW Games on saanut puolestaan lisenssit luoda Bomberman-brändiin perustuvia lautapelejä, korttipelejä, ongelmia ja keräiltäviä pinnejä. Yhtiö lupailee julkaisevansa Bomberman-lautapelin jo loppuvuodesta, minkä lisäksi ”muita tuotteita” on jo kehitteillä.

Blacklist Games tunnetaan yhteistyöllisistä miniatyyripeleistä kuten Street Masters ja Brook City. Kehittäjän kolmas lautapeli, Altar Quest, saavutti hiljattain 600 000 dollaria Kickstarter-kampanjallaan ja ilmestyy ensi kesän aikana.

IDW Games julkisti hiljattain työstävänsä Metal Gear Solid -pelisarjasta omaa lautapeliversiota, minkä lisäksi yhtiö on työstänyt analogiset versiot muun muassa Centipedestä, Missile Commandista ja Sonic the Hedgehogista.

Lähde: Licence Global

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.