League of Legends -animaatiosarja Arcane paljastui – Runeterran salat leviävät Netflixiin tänä syksynä / Uutiset / pelaaja.fi

League of Legends -animaatiosarja Arcane paljastui – Runeterran salat leviävät Netflixiin tänä syksynä

4.05.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Arcane, Netflix, League of Legends

Riotin taisteluareenamoninpeli League of Legendsin kaikkien aikojen ensimmäinen animaatiosarja Arcane on tulossa Netflixiin tänä syksynä. Tuoreen kiusoittelutrailerin voi katsoa uutisen lopusta.

Arcane on kehitetty ja tuotettu yhteistyössä pariisilaisen Fortiche Productions -animaatiostudion kanssa. Kyseinen studio on myös useiden Riot Gamesin suosituimpien musiikkivideoiden, lyhytelokuvien ja muiden League of Legendsin oheismateriaalien takana. Riotin League of Legends -universumin tukemiseen on kuulunut tähän mennessä myös sarjakuvia, digitaalinen korttipeli, mobiilipelisivuosa sekä lautapeli. 

Netflixin mukaan Arcane sijoittuu Piltoverin utopistiselle alueelle ja syvälle kanjoneihin sekä laaksoihin levittyvään Zauniin. Juoni seuraa kahden ikonisen League-hahmon alkuperäistarinaa ja heitä toisistaan yhä kauemmas repivää voimaa. Trailerilla nähdäänkin anarkistinen Jinx ja hänen poliisisisarensa Vi. Kolmas päähahmo jätetään vielä mysteeriksi, mutta sekin liittynee Runeterran historiaan.  

Lähde: Netflix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Odotan kovasti Magic-aiheista sarjaa sekä Castlevanian päätöskautta. Itse en ole koskaan pelannut DOTA:a tai LOL:ia, mutta animaatiosarjat ovat aina kiinnostaneet.