League of Legends -pelit ovat rikkoneet lokakuun myötä yhteistuumin laskettuna 180 miljoonan kuukausittaisen käyttäjän rajan, Riot Games on julistanut.

Määrään lukeutuvat kaikki Runeterra-universumiin sijoittuvat teokset eli siis alkuperäinen League of Legends, sen parhaillaan aalloittaista julkaisua läpikäyvä mobiili- ja konsolisovitus League of Legends: Wild Rift, korttipeli Legends of Runeterra sekä Teamfight Tactics ja sen kiinalainen sisarpeli Battle of Golden Spatula.

Riot Games -räiskintä Valorant ei siis mitä ilmeisemmin kuulu osaksi lukua.

Lukemaa ei juhlistettu tällä viikolla aivan sattumatta, sillä eilen lauantaina Netflixissä debytoi uusi League of Legendsiin pohjautuva animaatiosarja Arcane. Katsottavissa palvelussa on parhaillaan sen ensimmäinen niin sanottu näytös, joka koostuu kolmesta noin 40 minuutin jaksosta. Kaksi muuta näytöstä julkaistaan 13. ja 20. marraskuuta. Riotilla on parhaillaan käynnissä myös televisiosarjaa ja sen pelejä yhteen nitova kampanja, jossa voi muun muassa ansaita erilaisia palkintoja.

Viimeisin traileri Arcane-sarjasta on katsottavissa ohesta.

Mitä tulee Runeterra-pelien tulevaisuuteen, niiden määrän odotetaan kasvavan seuraavaksi muun muassa yksinpeleillä, kuten jo kertaalleen lykkääntyneellä roolipeli Ruined Kingilla sekä toiminnallisella CONV/RGENCE-tasoloikalla. Massiivimoninpeli on sekin työn alla.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa