Left 4 Dead 2 hyvästelee sensuurin Saksassa – lähes 12-vuotias räiskintä läpäisi uudelleenarvioinnin / Uutiset / pelaaja.fi

Left 4 Dead 2 hyvästelee sensuurin Saksassa – lähes 12-vuotias räiskintä läpäisi uudelleenarvioinnin

29.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Valve, sensuuri, saksa, leikkaus,

Saksalaiset voivat kokea pian jo 12 vuoden ikään yltävän Left 4 Dead 2:n vihdoin virallisesti leikkaamattomassa kuosissa. Valve on ilmoittanu pyytäneensä maan viranomaisia uudelleenarvioimaan pelin, minkä myötä se voikin nyt tarjota saksalaisille samaa versiota Left 4 Dead 2:sta kuin muullekin maailmalle.

Saksalaiset voivat halutessaan jatkaa yhä kyllä leikatun version peluuta. Mikäli paikallisen version omistaja haluaa kuitenkin enemmän hurmetta elämäänsä, onnistuu se ilmaisen lisäsisältöpaketin lataamalla.

Saksa on ollut vuosien saatossa tunnetusti tiukempi, mitä tulee pelien ikärajoihin ja interaktiivisessa viihtessä sallittuun sisältöön. Höllentymistä on sitäkin kuitenkin havaittu ajan mittaa ja varsinkin monet vanhemmat pelit ovat jälkikäteen päässeet uudelleen myyntiin leikkaamattomina. Esimerkiksi alkuperäinen Half-Life ja Fallout 3 ovat molemmat tehneet kyseisen tempun.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja