Left 4 Dead 2 päivittyy isosti ensi viikolla – uusia saavutuksia, selviytymiskarttoja ja aseita tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Left 4 Dead 2 päivittyy isosti ensi viikolla – uusia saavutuksia, selviytymiskarttoja ja aseita tulossa

19.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Left 4 Dead 2, Left 4 Dead, The last Stand Update, Valve, yhteisö, päivitys, zombi

Yli kymmenen vuotta vanha Left 4 Dead 2 vastaanottaa pc:llä uuden suurpäivityksen ensi viikolla 24. syyskuuta. The Last Stand Update on peräisin Valvelta virallista tukea saaneelta noin 30 kehittäjän yhteisötiimiltä, joka on päätynyt sekä viilailemaan peliä että lisäämään siihen tuoretta sisältöä.

Uuden sisällön osalta tarjolla on niin 20 uutta selviytymiskarttaa, 30 uutta saavutusta, muutama tuore lähitaisteluase ja kaksi lisämutaatiota. Animaatioitakin on laitettu uusiksi ja esille on kaivettu joukko pelissä aiemmin käyttämättä jääneitä dialogipätkiä.

Traileri sisällöstä on katsottavissa alta.

The Last Stand Updaten kunniaksi pelistä järjestetään päivityksen kunniaksi myös ilmaisviikonloppu, jolloin sitä voi pelailla siis veloituksetta.

Lähde: Left 4 Dead (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Scion kuva
Scion

Left 4 Dead 2 on iästään huolimatta pyörinyt edelleen kaveriporukkani peli-illoissa melkein joka kerta. Mahtavaa että vieläkin päivitystä pukkaa ja saadaan tähänkin pelivanhukseen puhallettua uutta elämää.

Nostoja