Legacy of the First Blade -kampanja jatkuu jo ensi viikolla – Assassin’s Creed Odysseyn tammikuu tarjoaa runsaasti lisää pelattavaa / Uutiset / pelaaja.fi

Legacy of the First Blade -kampanja jatkuu jo ensi viikolla – Assassin’s Creed Odysseyn tammikuu tarjoaa runsaasti lisää pelattavaa

9.01.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Ubisoft jatkaa ensi viikolla Assassin’s Creed Odysseyn maksullista lisäkampanjaa, Legacy of the First Bladea, sarjan toisella osalla, Shadow Heritage.

Pelisarjan tuttuun piiloterään keskittyvä kampanja jatkaa päähenkilön tarinaa ja vie pelaajat Akhaian alueelle, jossa paikallisen satamakaupungin asukkaat kärsivät vaarallisen merikapteenin aiheuttamasta saarrosta.

Minikampanjan jatkon lisäksi peliin tuodaan tammikuussa myös runsaasti ilmaista pelattavaa. Lost Tales of Greece -saagaa on jatkettu uusilla tehtävillä, joissa Kassandra tai Alexios kohtaavat niin puolustuskyvyttömiä kyläläisiä, skandaalinkäryisiä runoilijoita kuin tarujen kyklooppi Argesin.

Lisätehtävien ohella peliin tuodaan tässä kuussa myös kasa kosmeettisia varusteita, joihin lukeutuu muun muassa Assassin’s Creed Originsista tuttu Aya ja ratsastettava härkä.

Assassin's Creed Odyssey on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Tulisipa jo maaliskuu, jolloin voi ladata Assassin's Creed III ja Liberationin HD versiot PS4:lle. En ole vielä edes Origins kuin vasta aloittanut, joten ei ole kiire Odyssey DLC:llä :).

Nostoja