Legend of Grimrock lähestyy iPadeja – Suomi-hitin jatko-osa nyt myös beetassa / Uutiset / pelaaja.fi

Legend of Grimrock lähestyy iPadeja – Suomi-hitin jatko-osa nyt myös beetassa

21.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kotimainen luolastoseikkailupeli Legend of Grimrock on edelleen tekemässä tuloaan iPadeille. Kehittäjä Almost Human on uusimmassa blogikirjoituksessaan vahvistanut, että iOS-version kehitys etenee parhaillaan hyvin, joskaan julkaisupäivää sille ei ole voitu vielä antaa.

Applen iOS-laitteille Grimrockia on odoteltu jo parikin vuotta. Versio julkistettiin aikoinaan jo ennen pc-version vuonna 2012 tapahtunutta julkaisua, mutta koska Almost Human on pienikokoinen studio, ei se ole onnistunut löytämään aikaa iOS-Grimrockin kehitykseen. Pelastavana enkelinä apuun onneksi tovin aikaa sitten riensi ohjelmoija Juha Pinola, jonka käsissä Grimrock on nyt tosissaan kääntymässä kosketusnäytöille. 

Almost Humanin ydintiimillä kehitteillä oleva Legend of Grimrock 2 etenee sekin edelleen hyvin. Kehittäjät ovat nyt vahvistaneet pelin saavuttaneet beetavaiheensa. Sen myötä samalla on alkanut hahmottua, että valmistuessaan peli voisi olla arviolta noin 25 prosenttia ensimmäistä osaa pidempi.

Legend of Gimrock 2:lla ei myöskään ole vielä julkaisuajankohtaa. Ohesta löytää kuitenkin uuden teaser-trailerin!

Lähde: Almost Human

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Toivottavasti porttaavat myös Android-tableteille. PC-versiotakin pelaa (siis pelaisi, jos olisi enemmän aikaa) mielellään, mutta tabletilla peli olisi kuin kotonaan, sillä sitä voisi pelata helposti pienissä erissä silloin tällöin ilman, että tarvitsee erikseen konetta käynnistää.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäinen jäänyt kesken muiden pelien sekä sen takia että yhdessä vaiheessa en tuntunut voivan mitään yhdelle liejumönjälle. Varmasti olisin päässyt eteenpäin mutta eipä tuon pariin ole tullut palattua. Tosin sekin vaikuttaa että peli on pc:llä ja sillä tulee harvoin edes käytyä (pelaamisen keskittyessä konsoleille ja surffailun läppärille).