Legend of Grimrockin odotettu iPad-versio on pian täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Legend of Grimrockin odotettu iPad-versio on pian täällä

10.02.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Legend of Grimrockin odotettu iPad-versio on pian täällä

Kotimainen luolastoseikkailu Legend of Grimrock on viimeinkin saamassa luvatun iPad-käännöksensä, kehittäjä Almost Human on paljastanut.

Vuonna 2012 Windowsille, Macille ja Linuxille ilmestyneen Legend of Grimrockin iPad-versiota on lupailtu saapuvaksi mobiilialustalle jo pitkään. Nyt iPad-käännöksestä on saatu todistusaineistoa myös liikkuvan kuvan muodossa. Legend of Grimrockin iPad-versio on luonnollisesti vaatinut hieman sovittamista kosketusnäytöille. Ainakin videon perusteella luolastojen kaluaminen käy kuitenkin suuren käyttöliittymän ansiosta varsin näppärästi.

Legend of Grimrockin iPad-versio on paraikaa suljetussa betatestissä. Legend of Grimrock saatetaan nähdä myös Android-laitteilla, mikäli peli osoittautuu menestyksekkääksi iPadilla.

Lähde: Almost Human

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllä tuota varmaan joten kuten pelailee tuollakin lailla mutta kyllä itsellä turhauttaisi erityisesti tuon videon viimeinen kohta, jossa myös pelaaja kämmää. Nuo kohdat eivät olleet läpihuutohommaa edes näppäimistöllä pelattaessa, joten ei iso virhe tarvitse olla että ollaan rotkon pohjalla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vai että ihan "odotettu".