Legend of Zelda: Majora's Mask sai vertailuvideon / Uutiset / pelaaja.fi

Legend of Zelda: Majora's Mask sai vertailuvideon

7.11.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
6

Nintendo ilmoitti eilen julkaisevan alkujaan Nintendo 64:llä julkaistun The Legend of Zelda: Majora's Maskin 3DS-uusioversion, kuten Pelaaja asiasta uutisoi. Peli ilmestyy kauppoihin keväällä 2015.

Nyt YouTubeen on ilmestynyt video, jossa vertaillaan Nintendo 64 -versiota uuteen 3DS-versioon. Ajan hammas ei ole peliä pahemmin nakertanut, ja Nintendo 64:n Majora's Mask näyttää tänäkin päivänä yllättävän komealta.

Katso vertailuvideo alta.

Lähde: Kotaku.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Temesklk kuva
Temesklk

Kyllähän se vähän paremmalta näyttää mutta minua ei ainakaan nuo grafiikat tuossa kiinnosta kunhan itse peli tulee 3DS:älle.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Ei kait saisi kaiken itsensäkin harrastaman hehkutuksen jälkeen esittää pettynyttä, mutta tuon graafisen kilkkeen ollessa yllättävän mietoa alkuperäiseen verrattuna, hiipii taannoisen fanitrailerin johdosta mieleen, kuinka tajunnanräjäyttävää kamaa Wii U:lle tehty HD-versio pelistä olisi ollutkaan. Nyt melkein tuntuu, että jo omistamillani kasetti- ja Virtual console-versioilla pärjää, jos tulee tarve palata pelin ääreen.

Mutta katsotaan nyt. Pääasia, että 3DS:än pelikatalogi pullistuu, ja massat saavat viimein koettavakseen sarjan postmoderneimman ja (omasta mielestäni) kirkkaimman osan. Hip hurraa!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Graafisesti eroa on vähemmän havaittavissa kuin Ocarina of Timen versioinnissa. Toki kannattaa muistaa Majora's Maskin olleen selvästi värikkäämpi ja näyttävämpi kuin Ocarina of Time.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Joo no olisivat kyllä voineet päivittää graafista ulkoasua vähän rankemmalla kädellä, jos kerta julkaisevat pelin uudestaan...Vähän laiskuus haiskahtaa tässä. No eipä siinä, ostan silti :D Alkuperäinen taisi jäädä kesken, koska en itse sitä koskaan omistanut...lainasin vain kaverilta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Voisi metsästää sen alkuperäisen tämän sijaan ja nauttia siitä aidolla RGB to HDMI kuvalla isosta ruudusta ja kunnon ohjaimella. Jep kädet hajoo alle tunnin pelaamisen jälkeen 3DS:llä. Pyydetään vaan rajua ylihintaa ebayssa CIB:stä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä snaketus

Voisi metsästää sen alkuperäisen tämän sijaan ja nauttia siitä aidolla RGB to HDMI kuvalla isosta ruudusta ja kunnon ohjaimella. Jep kädet hajoo alle tunnin pelaamisen jälkeen 3DS:llä. Pyydetään vaan rajua ylihintaa ebayssa CIB:stä.

Omistatkos ihan perus vai XL version 3DS:stä? Pikkuveljen perusversiota kokeilin kerran ja eihän sitä tosiaan täysikäinen ihminen pysty minuuttia pidempään pelaamaan, missä XL alkaa olla jo ihan pelikelpoinen kapistus.

Nostoja