The Legend of Zelda: Majora's Mask vahvistettu 3DS:lle – tältä se näyttää! / Uutiset / pelaaja.fi

The Legend of Zelda: Majora's Mask vahvistettu 3DS:lle – tältä se näyttää!

6.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
23

Nintendo 64:llä alkujaan tavattu The Legend of Zelda: Majora's Mask saa uusioversion 3DS:llä. Pitkään toivottu 3DS-kokemus tuodaan kauppoihin vuoden 2015 keväällä.

Toteutukseltaan Majora's Maskin uusioversio on samanlainen kuin Ocarina of Timesta aikoinaan saatu 3DS-versio. Peli on rakennettu siis päivitetyn ulkoasun varaan ja sen on määrä olla aiempaa helpommin lähestyttävämpi, mutta samalla myös alkuperäisen pelin haasteen pitäisi olla edelleen myös mukana.

Euroopassa uusitusta Majora's Maskista tullaan saamaan kauppoihin erikoisversio. Mukaan pakettiin mahtuu itse pelin ohella niin metallikannet, pinssi kuin myös kaksipuolinen juliste.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Hyvä tietää. Eipähän tule käytettyä club nintendosta saatuja wii pojoja n64:n versioon kun parempaa on tulossa.

Pakko kyllä sanoa, että tuo traikku oli aikas kamalaa katsottavaa ja kuultavaa. Ellen jo valmiiksi tietäisi mistä on kyse ja olisi katsonut muutamaa arvostelua niin tuo ei todellakaan saisi kiinnostumaan pelistä.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Traikku oli omasta mielestä mukavan "taiteellinen" ja hyvin esitteli pelin ajoittain hyvinkin synkkää ja ahdistavaa tunnelmaa.

Itse peli tulee heti ostettua. Tätä on odotettu.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Mahtava homma. Mut oli tosiaan kyl karsee traileri. Todennäkösesti yrittivät korostaa Majora's Maskin olevan normaalia Zelda-peliä vinksahtaneempi (niin kuin se onkin), mutta kyllä tuossa mentiin pahasti metsään. Hugo-peikkokin sais yrittää tosissaan, että pääsis yhtä syvälle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"sen on määrä olla aiempaa helpommin lähestyttävämpi"

Tuo taitaa olla se isoin ongelma nykypeleissä, pelaajaa pidetään aivottomana sekä myös kädettömänä. En kaipaa mitään arcade-tyyppisiä mahdottoman vaikeita pelejä NES-ajoilta vaan sitä, että joka pelissä ei tarvisi olla tunnin tutoriaalia alussa. jota ei voi skipata, jokaista oven avausta varten ei tarvi olla sitä command promptia, Quick Time Eventit helvettiin muista peleistä paitsi Heavy Rain, vihjeet jos et kolmessa sekunnissa keksi puzzlea, kuolet kaksi kertaa niin tarjotaan skippiä, easylla poistetaan contenttia (se on easy sen takia, että hard oli liian vaikea, haluan silti nähdä koko pelin), objektiivit näkyy kartalla, hudissa, menussa ja joku NPC hokee sitä kolme kertaa sekunnissa, pakotettu stealth ja instant failure state (vaikka ei aiheeseen kuulukkaan niin yksi ärsyttävimmistä trendeistä peleissä nyt) ja mitäs muuta, no yleinen kädestä kiinni pitäminen. Eipä nyt äkkiseltään tule muuta mieleen, muuta kun se, että tämä julkaisu saisi N64 cartin hintaa hieman laskemaan.

En silti sano etten ostaisi tätä jossain vaiheessa. Jep, traileri oli huono, ei myy peliä yhtään niille jotka eivät tiedä mikä tämä on.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

3DS-version julkistamista ollaan jo tässä odoteltukin muutama vuosi. Vieläkin on hieman epäuskottava fiilis, mutta viimeinkin tämä on virallista! Erikoisversio lähtee tietysti ennakkovaraukseen.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Jee! Tätä on odotettu!

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

Jees! Vihdoin jotain pelattavaa 3DS:lle, josta kehtaa maksaa koko hinnan.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

HURRAA!

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Tämä aamu alkoikin oikein kivasti. Kuusen alta paras löytyä ennakkotilauksen kuitti spessupakettiin, tai muuten saa pikku-Demppa itkupotkuraivarin.

Emulaattorilla päässyt peliä vaan testaamaan vuosia sitten niin mahtavaa sekin että pääsee kokemaan pelin alusta loppuun.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Voi pojat! Majoras Mask on näyttänyt aina todella mielenkiintoiselta, ja mukavaa kun sitä pääsee nyt pelaamaan3DS:llä. A Link Between Worldss jätti The Legend of Zelda-sarjasta oikein hyvä maun, ja kyllä tulee tämäkin pelattua. Pitäisi varmaan ensin saada pelattua se Ocarina of Time. Ja vielä joku päivä Wind Waker...