The Legend of Zelda: Breath of the Wild saa yllättävän esiosan – Hyrule Warriors: Age of Calamity paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

The Legend of Zelda: Breath of the Wild saa yllättävän esiosan – Hyrule Warriors: Age of Calamity paljastui

8.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11
Hyrule Warriors: Age of Calamity, Hyrule Warriors, Age of Calamity, nintendo, Zelda, The Legend of Zelda, Breath of the Wild

Nintendo ja Koei Tecmo ovat paljastaneet Switchille uuden Hyrule Warriors -pelin. Zelda- ja Dynasty Warriors -sarjaa yhdistävä toiminta jatkuu marraskuun 20. päivä Hyrule Warriors: Age of Calamitylla, joka toimii samalla eräänlaisena esiosana The Legend of Zelda: Breath of the Wildille.

Tarkalleen ottaen Age of Calamity sijoittuu noin sata vuotta ennen Breath of the Wildin tarinaa ja päästää siis todistamaan suoraan hittiseikkailuun johtaneita tapahtumia. Edellisestä Hyrule Warriorsista poiketen Koei Tecmolla kerrotaan, että varsinaiset Zelda-sarjan kehittäjät ovat olleet tällä kertaa läheisemmin mukana pelin työstössä ja vaikuttaneet niin sen pelattavuuden suuntaan, ilmeeseen, maailmaan kuin kaikkeen dialogiinkin.

Trailerin sekä Nintendon ja Koei Tecmon ensiesittelyn Hyrule Warriors: Age of Calamitysta voi nähdä ohesta.

Parhaillaan Nintendo kehittää myös jatko-osaa Breath of the Wildille, jolla ei ole toistaiseksi vielä julkaisuajankohtaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän N-Gage kuva
N-Gage

upean näköinen !

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Yllättävä julkaisu. Hauskaa huomata kuinka edelleen Breath of the Wildin grafiikka on upeaa.

En ole Hyryle Warriorsia vielä pelannut, ei ihan sitä peligenreä, jota hakkaisin, mutta ehkä voisin tutustua.

Käyttäjän N-Gage kuva
N-Gage

Aika tyydyttävää mättöä oli alkuperäinen Hyrule Warriors, en usko että tulet pettymään.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Hyrule Warriors on kyllä aika nappi valinta tähän BotW taustatarinan kertomiseen. Kyseessähän oli massiivinen sota.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Joulupukin konttiin menee (todennäköisesti)!

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Kyllä tätäkin tulee varmasti pelattua. BotW:n jatkoa tässä tosin ollaan jo vuosia odoteltu kieli pitkällä. Odottavan aika on pitkä.

Käyttäjän Anazooni kuva
Anazooni

Siistin näköinen mättö! Edellinen Hyrule Warriors jätti pelikuvaltaan hieman kylmäksi mutta tämä vaikuttaa hienolta. Aika ennennäkemätön tilanne Zeldan historiassa - nyt tiedossa jo kolme peliä jotka sijoittuvat samaan Breath of the Wild-aikajatkumoon. Mahtavatko peräti jatkaa sitä vielä BotW2 jälkeenkin? En valita, jatkuva tarinan reboottaus pelisarjassa on kuulunut omaan makuun Zeldan heikompiin puoliin.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus Teräskäsine

En ole Hyryle Warriorsia vielä pelannut, ei ihan sitä peligenreä, jota hakkaisin, mutta ehkä voisin tutustua.

Sama, en ole Warriors sarjasta liiemmalti piitannut, mutta nyt heräsi kyllä mielenkiinto. Näyttää upealta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Totta kai tuollainen cell shadingin tyylinen (en keksi parempaa kuvausta) grafiikka näyttää "yhä" hienolta. Katsokaa vaikka paljon vanhempaa Wind Wakeria, joka ei sekään paljoa häpeä nykypelien rinnalla. Itse olen tästä tyylistä aina pitänyt ja esim. muuten aika unohdettava Mini Ninjas jäi sekin mieleen nimenomaan koska käytti hyvin samanlaista graafista tyyliä.

Peliä voisin harkita kun on nuo Warriors-pelit testaamatta ja tässä saattaisi jotain tarinan tynkääkin olla mukana. Lieneekö jopa enemmän mitä BotW:ssa?

Tulee muuten aika pian mutta parempi niin kun sitä BotW-jatkoa saa odottaa. Niin, vaikka olen kritisoinut BotW:a niin odotan silti jatko-osaa mielenkiinnolla: jospa se olisi sitten enemmän kuin pelkkä hiekkalaatikko.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Tämä oli kyllä positiivinen yllätys. On ollut Nintendolla köyhä vuosi tähän asti, ja kun PS5 ja Xbox X lähestyvät niin oli aika saada jotain kehään. Eihän tämä BotW2 ole, mutta näyttää kivalta.

Lisäksi postiivista on, että tekikänä Koei Tecmol ja Zeldan suunnittelijat. Viimeisen yhteisporjekti Fire Emblem Three Houses oli todella upea mestariteos, Varsinkin tarinaltaan. Pelattavuus oli myös hyvä. Ehkä heikoin lenkki oli grafiikka joka oli siedettävä, mutta vanha. Jos nyt saadaan samanlaista tarinallista tykitystä mitä oli Fire Emblemissä, ja grafiikkaa joka oli Zelda BotW niin odotukset ovat korkealla.

Ei tämä umpisurkea Nintendo vuotta pelasta, mutta luo toivoa paremmasta.