The Legend of Zelda: Skyward Swordin huhuillaan saavan Switch-sovituksen / Uutiset / pelaaja.fi

The Legend of Zelda: Skyward Swordin huhuillaan saavan Switch-sovituksen

26.11.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
11

Nintendo Switchin seuraava Zelda-seikkailu on saattanut paljastua pelisarjan aiemman osan HD-päivitykseksi, jos tuoreimpiin huhuihin on uskominen.

Osakassa järjestetyssä Legend of Zelda -konsertissa vieraillut pelisarjan tuottaja ja ohjaaja, Eiji Aonuman, kerrotaan vihjailleen tapahtumassa The Legend of Zelda: Skyward Swordin olevan studiossa käännettävänä Nintendon uudelle alustalle.

Käännöksestä ei ole saatu virallista julkistusta, mutta useat tapahtumassa olleet henkilöt ovat ilmeisesti twiittailleet asiasta.

Nintendo on aiemminkin tuonut vanhoja klassikoitaan pelattavaksi nykyisille alustoilleen, ja muun muassa The Legend of Zelda -sarjasta Wind Waker sekä Twilight Princess ovat saaneet aiemmin HD-päivitykset.

Yhtiön kerrotaan myös testanneen, miltä Skyward Sword mahtaisi näyttää teräväpiirtoon päivitettynä, jo kehittäessään Breath of the Wildia.

Nintendo ei ole virallisesti julkistanut The Legend of Zelda: Skyward Swordin HD-versiota.

Lähde: Resetera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kelpaa, mutta mieluummin itse ottaisin Twilight Princessin ja Wind Wakerin Switchille.

Käyttäjän Wapazi kuva
Wapazi

Skyward Sword ei sovellu kauhean hyvin Switchin pelaa missä vain ja milloin vain konseptiin. Muutenkin Nintendolla on hyvin paljon pelejä, joissa on liikeohjauspakko, mikä tekee peleistä pelikelvottomia bussissa tai junassa. Toivoisin Nintendolta enemmän oikeasti "on the go" pelaamiseen soveltuvia pelejä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tätä olen odottanut Wii U:lle pitkän aikaa. Sopisi Switchille itse asiassa paremmin tuon liikeohjauksen myötä ja voisivat ne kontrollit jopa toimiakin paremmin.

Skyward Sword on se heikoin "3D iso Zelda", jossa Wiin tekniset rajoitteet tulivat jo vastaan ja pelissä on tosi paljon pieniä kauneusvirheitä. Verrattuna muihin mestarillisiin Zeldoihin, SS oli vain ok, jonka pariin ei Wiillä jaksaisi palata.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Wind Waker ja Twilight Princess on saatu jo kertaalleen HD:na, joten minulle tämä kyllä kelpaisi paremmin kuin hyvin. Taidan kuulua vähemmistöön, mutta itse pidin Skyward Swordista aikoinaan todella paljon. Se ei ole välttämättä sarjan paras enkä kiistä sitäkään, etteikö pelissä olisi omat ongelmansa, mutta se piti silti otteessaan loppuun asti ja oli kaiken kaikkiaan oikein mieluinen kokemus. Mulle ei jostain syystä tuottanut liikkeentunnistusohjauskaan suurempia ongelmia, en tiedä oliko mukana tullut kultainen Remote sitten jotenkin erityinen. :D

Rerez-kanavan Hot Take-videossa tuodaan mielestäni esille hyviä pointteja siitä, mitä tälle kannattaisi tehdä. Jos tämä on vain laiska resoluution nosto pakotetuilla liikkeentunnistuskontrolleilla, niin veikkaan, että peli jää hyllyille pölyttymään useimmilla mutta mikäli tähän tehdään esimerkiksi uudistetut pädi-kontrollit ja päivitetään grafiikkaa muutenkin kuin resoluution nostolla, niin sitten voipi olla, että pitää lähteä Skyloftiin uudestaan. :) Niin ja Fin voi suosista jättää vähemmälle huomiolle. :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kelpaa kyllä. Kaikki Zeldat ja Mariot, Donkey Kongit sun muut vain tulemaan Switchille. Erityisesti jos uusien pelien julkaisu on näin "tiheää".

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa
Lainaus zappah

Kelpaa kyllä. Kaikki Zeldat ja Mariot, Donkey Kongit sun muut vain tulemaan Switchille. Erityisesti jos uusien pelien julkaisu on näin "tiheää".

Harvinaista herkkua olla samaa mieltä zappahin kanssa mutta nyt voin peukuttaa.

Tänne vaan kaikki Zeldat.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Kyllä kiitos!! Tätä olen odotellut kuin kuuta nousevaa joten toivottavasti tulee toteutumaan. Peli ja konsoli olivat vuosia sitten kaverilta lainassa ja sen jälkeen en ole päässyt peliin palaamaan kuin hyvissä muistoissani. Omalla listallani Skyward Sword on paras pelaamani Zelda-peli ja liikekontrollit toimivat pelatessa ihan hyvin, en muista juuri yhtään ongelmia sen kanssa. Putkimaisuudesta huolimatta tasot olivat hauskoja ja tarina tempaisi mukaansa, mistä esim. Breath of the Wild olisi voinut ottaa oppia. Luolastot olivat erinomaisia myöskin. Kun Twilight Princess sai oman remasterinsa, Skyward Sword olisi loogisesti seuraavana vuorossa ja kohtahan on pelin 10-vuotissynttäritkin joten ajoituskin olisi sopiva.

Ah, ja pelin musiikit!<3 Erityismaininnan arvoiset, edelleen Ballad of the Goddess on Zelda-kappaleiden Top kolmessa.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Luolastot taisivat olla tosiaan erinomaisia tässä. Menee kyllä heti peluuseen, jos tulee vaan ja eiköhän tuo tule. Kaipaan todella näiden vanhempien Zeldojen luolastoja. Breath of the Wildin Divine Beastit ovat umpisurkeita niihin verrattuna.

Käyttäjän ktorni kuva
ktorni

Oma suosikki-Zeldani heti Wind Wakerin jälkeen. Toivoin HD remasteria jo WiiU:lle, mutta kelpaa se Switchillekin. Eihän alkuperäinenkään toki ruma ole, kun vähän silmä tottuu, mutta kuitenkin...

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Kyllä. Olen tätä koko aika puhunutkin kuinka Switchin kehittyneemmät liikeohjaimet ja pelin valmiiksi upeat grafiikat olisivat täydellisiä Switchille.

Toivottavasti peli saa myös hieman positiivisempaa vastaanottoa.