Uusi kuningas Arthurin myytteihin raskaasti pohjautuva peli tekee tuloaan. The Incredible Adventures of Van Helsing ja Warhammer 40,000: Inquisitor
 -toimintaroolipeleistä tuttu Neocore Games valmistelee seuraavaksi vuoropohjaista taktiikkoroolipeliä King Arthur: Knight’s Tale, jolle se hakee parhaillaan Kickstarterissa noin 150 000 dollarin rahoitustukea.

Pelin nimestä huolimatta Knight’s Tale kertoo ritari Mordredista, joka kuolee tunnetusti yhdessä Arthurin kanssa näiden keskinäisessä kamppailussa. Kuolema ei tarkoita tällä kertaa kuitenkaan kaiken loppua, sillä Mordred tuodaan takaisin henkiin, jotta tämä voisi pysäyttää myyttisessä Avalonissa elpyneen Arthurin uudelleen synkissä fantasia-asetelmissa.

Neocorella kerrotaan, että Knight’s Talen on tarkoitus yhdistellä niin XCOM-sarjalle tyypillistä taktikointia kuin perinteisempää hahmovetoista roolipeluuta. Käytännössä pelaajille on siis määrä tarjota moraalisia valintoja kuin lopullisesti kuolemasta katovia hahmojakin. Pelin noin 20 päätehtävän ohella mukaan luvataan vielä loppuosuus, jossa lähdetään jahtaamaan myyttisiä pomoja ja erikoisvarusteita satunnaistehtävien rytmittämänä.

Tarkoituksena Neocorella olisi tuoda King Arthur: Knights Tale ensi vuoden puolella ensin pc:lle. Myös PlayStation 5- ja Xbox Series -versiot ovat suunnitelmissa.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa