Legendaarinen Bomberman onkin Bombergirl uudessa yllättävässä kolikkopelissä

Bomberman on saamassa uuden Bombergirl-sivuosan japanilaisiin kolikkopelihalleihin. Siinä tiimityö on kaiken A ja O.

11.2.2017 01:58

Konami näyttää innostuneen jälleen Bomberman-pelien tekemisestä. Vasta aiemmin alkuvuodesta peliyhtiö paljasti Nintendon Switch-konsolille uuden Bomberman R -seikkailun, ja nyt japanilaisiin kolikkopelihalleihin on tekemässä tuloaan myös hieman erikoisempi nimike Bombergirl.

Bombergirl perustuu periaatteessa monille tuttuun Bomberman-toimintaan, mitä nyt kyseessä on tällä kertaa tiimipohjainen peli, jonka pitäisi olla hauska sekä pelata että myös katsoa. Pelissä vastakkain asettuu kaksi neljästä hengestä koostuvaa joukkuetta, joiden tarkoituksena olisi räjäyttää kappaleiksi vastustajajoukkueen tukikohta.

Taktiseksi toiminnan tekee se, että kukin Bombergirlin eri hahmoista on varustettu erilaisilla kyvyillä. Pelin kansikuvahahmo Shiro on esimerkiksi hyvä pudottelemaan useita pommeja, kun taas Momoko voi luoda pelialueelle uusia estepalikoita ja Oren on nopea liikkeissään. Emera-hahmo vastaavasti kykenee hyökkäämään vihollisiin etäältä.

Bombergirl paljastettiin osana japanilaista JAEPO 2017 -tapahtumaa. Osassa pelisivusto 4Gamerin nappaama video sen toiminnasta.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa