Legendaarinen kauhusarja taipuu moninpeliräiskinnäksi Resident Evil: Umbrella Corpsilla / Uutiset / pelaaja.fi

Legendaarinen kauhusarja taipuu moninpeliräiskinnäksi Resident Evil: Umbrella Corpsilla

15.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Uusi Resident Evil -peli Umbrella Corps on paljastunut PlayStation 4:lle ja pc:lle. Ensi vuoden alussa latauskauppoihin saatavalta peliltä ei turhaan kannata odotella taaskaan kauhua, sillä se vie pian 20-vuotta vanhan sarjan tiimipohjaisten verkkoräiskintöjen maailmaan.

Toiminnaltaan Umbrella Corps on koostumassa kolmannesta persoonasta kuvatuista nopeatempoisista yhteenotoista, jotka kuljettavat pelaajat räiskimään läpi historiallisten Resident Evil -ympäristöjen. Sarjan universumiin sopien pelaajat eivät joudu taistelemaan hengestään pelkästään vain ihmisiä vastaan, vaan myös ympäristöjen vaarat, kuten niissä asustavat elävät kuolleet, osaavat nekin heittää aina välillä kapuloita räiskijöiden rattaisiin.

Mukaan Umbrella Corpsiin luvataan useita erilaisia pelitiloja. Näistä ensimmäisenä julki on tuotu One Life Match, joka nimensä mukaisesti ei tarjoa pelaajille mahdollisuutta syntyä uudelleen ennen kuin joukkueista toinen on eliminoitu tyystin.

Hintaa Umbrella Corpsille on kertymässä 30 euroa. Peli on kehitetty Unity-pelimoottoria käyttäen.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

0:43-0:45 toi mieleen elävästi tämän klassikon... https://www.youtube.com/watch?v=nr2GeWiDrdY

Ei siinä kyllä paljoa Resident Evil tuntunut joten toivon mukaan saavat Capcomilla jotain kovempaa ulos ikonisen sarjan juhlavuodeksi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Niin kauan, kun kyseessä ei ole free to play paskaa, niin voisin kiinnostuakin. Täytynee sanoa, että Operation Raccoon City on minulle vähän sellainen guilty pleasure. Aina kiinnostanut Resident Evil näiden Umbrella-sotilaiden näkövinkkelistä. Kauhupeliä en odota, jos se sanotaan heti kättelyssä. Silloin se on ok. Varsinkin kun pysytään spinoffeissa.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Eli 3rd person shooter, jossa on satunnaisesti zombeja? Aika surullinen tämä Resident Evilin juhlavuosi.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä YritaEdes

Eli 3rd person shooter, jossa on satunnaisesti zombeja? Aika surullinen tämä Resident Evilin juhlavuosi.

Niin tällä yritetään ilmeisesti houkutella cod/bf/titanfall ja SW battlefront pelaajia mukaan...mutta jos pelin taso on keskinkertainen ja juoni olematon..tuskin edes korviaan lotkauttavat. Tai nojoo kill or die saattaa houkuttaa :p

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Kelpaa, toivottavasti kentät ei ole tylsän oloisia niinkuin traileri antaa ymmärtää.

Nostoja