Legendaarinen Last Ninja iskee taas / Uutiset / pelaaja.fi

Legendaarinen Last Ninja iskee taas

16.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
10

Brittiläinen Retro Gamer -lehti kertoo, että DS:lle, PSP:lle ja Wiille on luvassa retropelien vyöry System 3:lta.

Eniten suomalaisia lämmittää C64-klassikon, The Last Ninjan ilmestyminen DS:lle ja PSP:lle. Ensi vuoden huhtikuulle aikataulutettu peli on uusi versio ninjatoiminnasta, mutta sisältää lisäksi alkuperäiset versiot Last Ninja 1:stä, 2:sta ja 3:sta.

Toinen käsikoneille tuleva klassikko on Impossible Mission, joka on "2d-uusintaversio" C64-hitistä. Pelin lisäominaisuuksia ovat kaksinpeli yhteistyötä tehden ja kaksi uutta hahmoa, vakooja ja robotti. DS:llä toiminta tapahtuu yläruudulla. Alaruudulla näkyy kartta ja PDA pulmien ratkaisua varten.

Kolmas klassikko on California Games, joka myös julkaistaan PSP:lle ja DS:lle. Toukokuussa 2007 ilmestyvästä paketista löytyvät myös alkuperäiset versiot Summer Games 1:stä ja 2:sta.

Wiille ilmestyvät marraskuussa Gottlieb Pinball Classics ja Leaderboard Golf. Kaikille kolmelle koneelle julkaistaan vuoden lopulla Super Fruit Fall.

Eilen uutisoitiin Wing Commanderin, Syndicaten, Ultiman ja muiden EA-klassikoiden ilmestymisestä PSP:lle ja Pirates-pelin PSP-versiosta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Last Ninja? Kai skientologiystävämme Rob Hubbardkin on messissä?

(Ehkei sittenkään pitäisi puhua skientologeista Robin yhteydessä tai mies suuttuu.)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

L. Ron Hubbard ei ole Rob Hubbard :)

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

"L. Ron Hubbard ei ole Rob Hubbard"

Siksi jälkimmäinen suluissa ollut kommentti. Olen kuullut, että Robia kismittää kun hänet mainitaan L. Ron Hubbardin yhteydessä. :P

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Last Ninjan paluuta on rummutettu aiemminkin, mutta toistaiseksi touhu on jäänyt pelkän puheen ja esikatselukuvien asteelle. Saapa nähdä miten nyt käy.

BTW: California Games oli loistava! Last Ninjat ja Impossible Missionit ovat puolestaan jääneet mieleen sikamaisen vaikeustasonsa ansiosta. Jälkimmäisestä muistan elävästi myös hissikuiluun putoavan agentin kauhunhuudon. Onko kukaan muu aikanaan pelannut kyseisiä mestariteoksia?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

impossible mission on kyllä tuttu ja huuto myös :)

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

"Ah, another visitor... stay a while... stay FOREVER!"

Nykyään kyseinen heitto aiheuttaa aikamoisen naurunpyrähdyksen.

Käyttäjän b00gie kuva
b00gie

california gamesin footbag -kohta on jotain niin nannaa. ja surffikohtauksen hai.

taas yks syy ostaa DS.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mission impossiblea olen pelannut paljon C64:llä. Typerän huudon muistan myös. :) Täytyy ostaa, vaan jotta pääsen muistelemaan niitä hienoja aikoja, jolloin peli tuntui niin hyvältä. Vaikeusasteesta itse en muista mitään...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

California Gamesin hauskin laji:

http://www.mobygames.com/game/c64/california-games/screenshots/gameShotId,41080/

BMX FTW!

Käyttäjän Xerobos kuva
Xerobos

The Last Ninjaa tuli aikonaan tahkottua pelottavan paljon. Ei varsinaisesti pelattavuuden riemujuhlaa, mutta silloin ninjat oli kova juttu.

Pelistä on jäänyt vielä nykypäiväänkin sanonta, jota tulee käytettyä kaverin kanssa. Jos jossain pelissä joku kohta vaati yli-inhimillistä venymistä, miljoonia toistoa ja vielä once in a life time mäihää, niin voi sanoa, että "tuli vetästyä se The Last Ninjalla".

Nostoja