Legendaarinen painitähti palaa kehään – virtuaalisesti

Ultimate Warrior, yksi WWE:n legendaarisimmista supertähdistä, ilmestyy pelattavaksi hahmoksi ennakkotilaajien etuna WWE 2K14 -pelissä.

16.7.2013 14:21

Salaperäinen ja legendaarinen 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa maineeseen noussut showpainitähti Ultimate Warrior tekee paluun painikehään, tosin vain virtuaalisesti. Mies on pelattavana hahmona tulevassa WWE 2K14 -pelissä ennakkotilaajien etuna. Tämä yksi WWE:n historian kuuluisimmista ja ristiriitaisimmista hahmoista on esiintynyt aiemmin myös WWE All Stars ja WWE Legends of WrestleMania -peleissä.

Ultimate Warrior suoritti ensiesiintymisensä WWE-kehässä (tuolloin vielä WWF) 1987 ja nousi nopeasti maailman maineeseen. Hän tuli tunnetuksi tinkimättömästä luonteestaan, värikkäästä esiintymisasustaan, fyysisestä kunnostaan sekä loputtomasta energiastaan painikehässä sekä sen ulkopuolella. Tämä ex-kehonrakentaja jopa muutti nimensä virallisesti Warrioriksi, minkä vuoksi se on myös hänen kahden lapsensa sukunimi.

Ultimate Warrior kohtasi urallaan monia muita legendaarisia WWE-painitähtiä, kuten Honky Tonk Manin, ”Macho Man” Randy Savagen ja Undertakerin. Hänen kiistämättä kuuluisin ottelunsa tapahtui WrestleMania VI:ssa huhtikuun alussa vuonna 1990, jossa hän päihitti tapahtuman pääottelussa Hulk Hoganin ja voitti sekä WWE- että Intercontinental -mestaruudet.

Ultimate Warriorista povattiin hänen suosionsa vuoksi Hulk Hoganin seuraajaa WWE:n johtotähtenä, ja hänen ympärilleen rakentui popkulttuurinen ilmiö hieman Hoganin Hulkamanian tavoin. Warriorin tinkimätön luonne ja ristiriitainen persoonallisuus kuitenkin johtivat hänen riitantumiseensa WWE-organisaation kanssa. Viimeisen kerran hän esiintyi WWE:n kehässä vuonna 1996.

Varsin peruuttamattomista riidoista huolimatta WWE on tunnustanut hänen olevan yksi sen historian kiistattomimmista supertähdistä, minkä vuoksi hän esiintyy myös tulevassa WWE 2K14 -pelissä.

Mutta annnetaanpa sananvuoro seuraavaksi itse herra Warriorille:

”Kuolemattomuus on puhtaasti ja yksinkertaisesti inspiraatiota: olla esimerkkinä muille, jotta myös he voivat suorittaa elämässään suurempia asioita ja Ultimate Warrior on tämän uskon puhdas ruumiillistuma tavalla, joka osoittautui hyvin huomiota herättäväksi ja inspiroivaksi. Minulla oli suuri onni olla hänen luojansa ja esiintyjänsä ja olen erittäin otettu kaikista niistä faneista, jotka eivät vain ole pitäneet hänen perintöään elossa kaikkien näiden vuosien aikana, vaan jopa syventänet sitä. WWE 2K14:ssä Ultimate Warriorin motto: ”Always Believe”, elää edelleen.”

 

WWE 2K14 julkaistaan Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle 1. marraskuuta.

Lähde: 2K Games

Lisää luettavaa