Uudenlainen Tetris-peli Tetris Effect on paljastunut. Syksyllä PlayStation 4.lle saapuva peli on uusin luomus Rezin ja Luminesin luoneelta Tetsuya Mizuguchilta, eli odottaa sopii jälleen audiovisuaalisesti mahtipontista pulmapelattavaa.

Tetris Effect on saanut innoituksensa samaa nimeä kantavasta oikean elämän psykologisesta ilmiöstä, jossa ihmisen keskittyminen yhteen tiettyyn aktiviteettiin alkaa vaikuttaa tämän uniin, mielikuviin ja ajatuksiin. Tetris Effectissa tätä kuvastetaan ääninä ja efekteinä, jotka reagoivat siihen, miten pelaaja sattuu milloinkin ikonista pulmapeliä pelaamaan.

Koettavaksi Tetris Effectiin luvataan 30 erilaista kenttää, joita voi pelata niin perustelkkarilla kuin PlayStation VR -laseillakin. Uutena Tetris-mekaniikkana Tetris Effect esittelee vielä Zoneksi kutsutun taidon, jolla pelin voi väliaikaisesti pysäyttää pisteiden maksimoimiseksi tai tiukan tilanteen ratkaisemiseksi. 

Tetris Effectin paljastus on osa Sonyn E3-lehdistötilaisuutta edeltävää PlayStation 4 -pelien julkistusten sarjaa. Lisää julkistuksia on luvassa päivittäin aina sunnuntaihin asti. Lisää niistä voi lueskella tästä.

Lähde: Tetris Effect

Lisää luettavaa