Legendaarinen WWE-ottelija Owen Hart esiintyy tulevassa All Elite Wrestling -painipelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Legendaarinen WWE-ottelija Owen Hart esiintyy tulevassa All Elite Wrestling -painipelissä

21.09.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
All Elite Wrestling, Owen Hart

Showpainilegenda Owen Hart nähdään tulevassa All Elite Wrestling -pelissä. AEW ryhtyy yhteistyöhön Hartin perheen kanssa juhliakseen vuonna 1999 traagisesti menehtyneen miehen perintöä.

Hart kuoli turvajärjestelyjen petettyä ja pudottuaan painiareenan katosta keskelle kehää. Edesmenneen painiviihdyttäjän perhe haastoi WWF:n (nykyinen WWE) oikeuteen tapahtuman jälkeen ja sai korvauksia, mutta Hartin leski Martha kieltäytyi kaikesta yhteistyöstä organisaation kanssa. Hart ei olekaan esiintynyt WWE-pelissä sitten muutama kuukausi kuolemansa jälkeen julkaistun WWF Attituden. Nyt kuitenkin on vahvistunut, että Hart nähdään ainakin yhdessä viime vuoden puolella paljastuneen AEW-pelisarjan osista.

Yhteistyö sisältää tulevan AEW-konsolipelin lisäksi myös Owen Hart -fanituotteiden valmistuksen ja painiturnauksen nimeltä Owen Hart Cup.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus

Hart kuoli turvajärjestelyjen petettyä ja pudottuaan painiareenan katosta keskelle kehää.

Owen putosi köysien ja kehätolpan liitoksiin, hän oli vielä tajuissaan kun häntä vietiin paareilla pois ja menehtyi myöhemmin sairaalassa. Hän olisi kuollut kertalaakista jos olisi iskytynyt suoraan kehään.

WWE on onnistunut myös tekemään muutaman Oweniin liittyvän projektin, Marthan vastustelusta huolimatta. Bret Hart muunmuassa valitti haastattelussa Marthan vastahakoisuuden (tavallaan) pilanneen Owenin muistoksi tehdyn DVD-julkaisun.

AEW on käyttänyt hyvin hyväksensä Owenin lesken vihaa WWE:tä kohtaan ja samalla saanut pelillensä eräänlaisen myyntivaltin. Mielummin otan tämän kun WWE-pelien "tää oli ennen ilmanen mutta nyt faif dollaz please" DLC:n. Peli on ensimateriaalin perusteella menossa pelattavuudeltansa Yukes:in Smackdown!: Here Comes the Pain-pelin suuntaan, mikä on myös minun suosikkini Smackdown!-sarjasta. Toivon AEW:lle parasta, koska oikeasti hyvälle painipelille olisi tilausta.

Käyttäjän Tarja Porkka-Kontturi kuva
Tarja Porkka-Ko...

Brutal1ty, kiitos mielenkiintoisesta lisätiedosta.

Nostoja