Legendaarisen huonolle Shaq Fu’lle halutaan jatko-osa – ja sinä voit auttaa

Klassisen Shaq Fu -taistelupelin jatko-osa A Legend Reborn on aloittanut joukkorahoituskampanjan Indiegogo-palvelussa. Huonoa julkisuutta ei tosiaan taidakaan olla.

6.3.2014 16:50

Huonoudellaan kulttimaineeseen noussut 2D-taistelupeli Shaq Fu saattaa saada jatko-osan. Rahoituspalvelu Indiegogossa avautui tänään torstaina oma kampanjasivunsa Shaq Fu: A Legend Reborn -nimiselle pelille, josta on tarkoitus tulla ensimmäinen hyvä Shaq Fu -tuote.

Jotta peli voisi toteutua, haetaan sitä varten rahoitusta 450 000 dollarin edestä, joskin vähempikin rahasumma näemmä riittää projektin toteutumiseen. Pelin kehittäjäksi on valittu jonkinlaisista Halo-, Street Fighter-, Max Payne-, Battlefield- ja Duke Nukem -veteraaneista koostuva Big Dreeze Productions, joka on luomassa jatko-osaa yhdessä tietysti jättiläiskorisnäyttelijäräppärianalyytikkolegenda Shaquille O’Nealin kanssa.

Pientä potentiaalia projektiin on tuomassa se, etteivät kehittäjät ole tällä kertaa työstämässä taistelu- vaan toimintapeliä. Street Fighterin ohella inspiraatiota kehittäjät kertovatkin ottaneensa nyt niin Street of Ragesta kuin myös Devil May Cry -sarjastakin. Vaikka toiminta muistuttaakin näin ollen nyt beat ’em up -pelejä, on mukana yhteistyötilan ohella silti ilmeisesti myös jonkinlainen kilpailullinen moninpeli muokattavine hahmoineen.

Jos projektista jostain syystä haluaa tietää lisää, kannattaa kääntyä sen Indiegogo-sivun puoleen.

Lisää luettavaa